hvordan man skaber pc brugergrænseflader til indlejrede controllere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

Indlejrede controllere er mikroprocessorer eller mikro-controllere , der er integreret ( eller indlejret ) i en anden enhed , såsom en medieafspiller , apparat eller køretøj . Fordi indlejrede controllere er placeret inden for andre enheder , kan en brugergrænseflade til den registeransvarlige ikke være tilgængelige , men du kan oprette en brugergrænseflade på en pc til at udføre opgaver som test , konfiguration og opdatering af indlejrede controller . En PC bruger -interface til en integreret controller skal modtage og vise data fra den integrerede controller og sende data og kommandoer til controlleren .

Du skal bruge:
Embedded controller system
. PC med tilgængelige kommunikation port .
Softwareudvikling miljø efter eget valg .


1 .
Vælg en hardware kommunikationskanal , der er kompatibel med din pc . Din indlejret enhed kan tilbyde flere muligheder for datakommunikation , som kan omfatte seriel , USB og trådløs . USB er en populær kanal for udveksling af data mellem pc'er og integrerede enheder og er almindeligt forekommende på nyere pc'er .
2 .
Design en kommunikationsprotokol , der er layoutet af data , der vil blive udvekslet om kommunikationskanal , du valgte. Du får brug for en meddelelse identifikator , som en speciel sekvens af tegn , for hver meddelelse , der identificerer typen af meddelelse, der sendes eller modtages . Beskeder kan være fast længde eller variabel længde , hvis variabel længde beskeder anvendes, skal din protokollen indeholde en måde at afgøre besked længde , såsom en længde på
3
. Byg en brugergrænseflade skærmen ved hjælp en af de populære pc- programmeringssprog , som Visual Basic , C # eller Java , bør Skærmen inkludere kontroller , der viser oplysninger modtaget fra den integrerede controller . Du kan bruge on /off typen styringer til binære værdier såsom switch indstillinger . Tekstbokse eller grafiske kontroller kan bruges til at vise numeriske eller tekst data modtaget fra den integrerede controller .
4 .
Opret kommando kontrol . Ud over at vise data fra den integrerede controller , skal du være i stand til at sende data eller kommandoer til controlleren . Du kan bruge knapperne eller skifte styringer til binære værdier og tekstbokse eller skyderkontroller for numeriske eller tekst data gå til indlejrede controller .
5 .
Test brugergrænsefladen . Start med noget enkelt som at vise en værdi , der modtages fra den integrerede controller og sender den registeransvarlige en simpel kommando , som f. eks dreje en lys og slukker . Når du har tillid til din grænseflade , kan du gå videre til mere komplekse interface elementer .

gode råd og advarsler


  • Hvis du er i stand til at programmere indlejrede controller , Du kan indlæse en simpel test program, der ekkoer ( eller sender tilbage ) , hvad karakter var modtaget på kommunikationskanal . Denne type program hjælper dig tjekke sende og modtage opgaver på begge sider i ét enkelt program .


  • Previous:nothing Next:hvordan du kontrollerer usb 2,0     

    Kommentarer

    Code:
    change