hvordan skib dit bundkort til reparation

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-22

Hvis du køber et bundkort , skal du ikke smide kassen . Bundkort , ligesom andre fine pc -komponenter , skal være pakket meget omhyggeligt for skibsfarten . Holde den oprindelige emballage vil kunne betale sig , hvis du nogensinde nødt til at sende den del ud til reparationer . Hvis du ikke har den originale kasse , kan du stadig skib et bundkort med succes ved at pakke det i den rigtige materialer

Du skal bruge: .
Anti-statisk pose
Emballage tape .
Packing skum eller bobleplast .
Papkasse .


1 .
Placer bundkort i en anti-statisk pose og forsegle den . Disse poser er almindeligt accepteret standard for beskyttelse af følsomme edb-komponenter og vil beskytte bundkortet fra statisk elektricitet .
2 .
Pack bundkortet i en lille papkasse . Hvis det er muligt , skal du placere komponent i den originale emballage inden pakning . Surround bundkortet med pakning skum eller bobleplast . Fastgør emballagen med tape .

Bestyrelsen bør passe stramt i kassen , og har ikke plads til at bevæge sig rundt . Undgå at bruge oversize kasser eller emballage såsom silkepapir , der tilbyder minimal beskyttelse .
3 .
Forsegl kassen lukket med emballage tape . Markere kassens indhold som " skrøbelig " inden levering . Fordi bundkort er dyre at erstatte , det er i din bedste interesse at forsikre pakken og bruge en transportør , der giver tracking.


Previous:nothing Next:hvordan man kan slukke en printerdriver farve justeringer mulighed i en Epson r1800 

Kommentarer

Code:
change