hvordan tilslutte din computer højtalere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-25

Din computer erfaring består af tre ting : behandling hastighed , grafik og lyd . En af disse tre kan holde dig fra at være helt fordybet i dit program . Af de tre , er lyden den enkleste at fastsætte ved at udveksle eksterne højttalere til højttalerne leveres med din computer . Alt du skal gøre for at tilføje højttalere er plug dem og tænde for højttalerne og lyden på din computer . Ingen usikkerheder , der på alle
1
Tjek dine ledninger . . Efter udpakningen dine højttalere , inspicere dine ledninger . Der er to typer af ledninger , der anvendes til at tilslutte din højttalere til computeren : USB og lydstik . USB-ledninger krog i USB slots på din computer . Lydstik opfylde specifikke højttalertilslutningen slots . Højttalere ved hjælp af USB -kabler er nemmere at transportere fra én type computer til den næste , fordi lydstik kan komme i mere end en størrelse . I de fleste tilfælde , bør du også have en ledning , som skal forbinde højttalerne til en strømkilde som en stikkontakt eller strømstødssikring .
2 .
Find de relevante porte . På din computer , skal du finde din USB- port eller din højttaler havn , hvor du vil tilslutte din USB eller lydstik . Sørg også for din strømkabel er lang nok til at nå det nærmeste strømkilde til dine højtalere , hvis det er nødvendigt .
3 .
Sæt dine ledninger fast i de relevante porte .

4 .
Tænd for din computer . Alt skal starte op som normalt .
5 .
Kontroller, at højttalerne er tændt. De fleste er udstyret med en indikator for at vise , når de modtager strøm. De kan komme på automatisk , når sluttet eller kræver, at du enten dreje volumenknappen eller tryk på power -knappen for at tænde dem .
6 .
Afspil din lyd . Hvis alt er tilsluttet og installeret korrekt , bør højttalerne arbejde , og du bør høre nogle form for lyd . Hvis du ikke hører noget , gå tilbage og tjekke alle dine forbindelser og uanset om din computer er skruet op . De fleste computere har en volumen indikator på skrivebordet , hvor du kan se , om du har din lyd aktiveret eller ej.

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du ikke har hovedtelefoner sat ind i hovedtelefonstik på samme tid , du tænder for din lyd . De fleste computer automatisk tragt lyd gennem hovedtelefonerne , når de er til stede , uden om højttalerne .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en InFocus projektor til en gateway notesbog     

    Kommentarer

    Code:
    change