kan en bærbar computer kan spores af sin serienummer?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

Holde registrering af din bærbare computers serienummer kan spille en stor rolle i at få den tilbage , hvis den bliver stjålet eller tabt . Det er bedst , dog at jage en stjålet bærbar computer i kombination med andre tracking metoder , ifølge PC Statistik

Fakta

Hvis du mister din bærbare computer eller nogen vender det ind på en tabt og fundet , vil du sandsynligvis bruge dit serienummer for at bevise ejerskab , ifølge PC World . PC-tracking tjenester rapport inddrive så mange som 75 procent af bærbare computere , når folk placere et tag med deres kontaktoplysninger på deres bærbare computere og har en matchende serienummer-primært på grund af den art borgerne vender tilbage en tabt enhed .

Begrænsninger

Sporing af en laptop ved sin serienummer kræver nogen til at slå den i eller politiet at identificere den som stjålet . Medmindre en tyv er fanget eller den person , der finder din bærbare computer en god samaritaner , er du sandsynligvis ud af lykke .

Tip

Den bedste måde at beskytte sig mod bærbare tyveri er aldrig at efterlade din bærbare computer uden opsyn på et offentligt sted . Også overveje at købe et abonnement-tracking service , ifølge ABC News . For omkring 50 dollar om året fra 2010 , kan tredjepart tracking software fortælle , hvor computeren er overalt i verden .


Previous:nothing Next:forskellen mellem TransFlash & micro sd 

Kommentarer

Code:
change