min laptop vil ikke returnerer fra Standby

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-08

Microsoft Windows XP og Vista er begge udstyret med " Standby " og " Dvale " tilstande . Standbytilstand gemmer info om kørende processer og åbne filer i systemet RAM , når låget er lukket , er afbryderknappen presset eller et forudbestemt tidsrum uden aktivitet er udløbet . Den bærbare computer vil derefter tænde ned i en energispareindsats tilstand. Når du åbner den bærbare 's låg eller trykke på tænd -knappen , skal den bærbare computer starte op næsten øjeblikkeligt. Nogle gange , dog vil maskinen blive " hængende " i Standby -tilstand .

Du skal bruge:
SD kortlæser


1
Tjek anmeldelsen lys panelet ( batteriet , trådløse og magt indikatorer ) er placeret på toppen . side eller foran den bærbare computer. Hvis alle lysene er tændt , kan den bærbare computer blive hængende mellem " Til " og " Standby ", som betyder , at den bærbare computer er stadig i færd med at indtaste standby -tilstand. Hvis dette er tilfældet , skal du åbne låget af den bærbare computer igen, så luk det og sikre, at den klikker hele vejen lukket . Vent til anmeldelse lys til at forsvinde : Dette indikerer , at den har indgået standby -tilstand . Åbn den bærbare 's låget og trykke på en tast eller trykke på afbryderknappen for at tænde den igen .
2 .
Tryk på afbryderknappen , hvis alle anmeldelsen lys er ude . Anmeldelsen lys skal tænde og harddisken skal begynde spinning . Hvis der ikke sker noget , skal du trykke på og holde tænd /sluk -knappen i 15 sekunder
3
Tryk på " Check Charge " knappen på din bærbare computers batteri for at sikre, at det har en afgift . knappen normalt placeret på den synlige del af batteriet og kan have et billede af en finger på det . Når du trykker på knappen , en lille bar eller en serie af prikker bør belyse . Hvis kun en eller to prikker lyser , eller hvis kun en lille del af baren lyser op, så batteriet er lav , og muligvis skal sættes i. Hvis ingen lamper lyser , skal du sætte din bærbare til en stikkontakt ved hjælp af sine AC -adapter , tryk derefter på afbryderknappen for at tage det ud af standby .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en bærbar computer skærm, der lukker ned 

Kommentarer

Code:
change