problemer med at holde øje med i at samle en pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

desktop pc samling kan være sjovt . Beslutte, hvor meget du vil bruge , og hvad du hvad du skal opnå med computeren og tilpasse dele til at opfylde dine kriterier . Nogle der kan opstå vanskeligheder som du bygge pc'en , da det er en samling af komponenter , hvis specifikationer og grænseflader variere meget . Men med omhu , især i forberedelsen til samling , kan almindelige hindringer let vil kunne overvindes .

Bundkort Selection

Det hele starter med bundkortet . Vælg den mest avancerede model , du har råd til , fordi dette vil give dig mulighed for at vælge en mere avanceret central processing unit og andre up-to-date komponenter . Nyere bundkort tilbyder forbedrede funktioner såsom USB 3,0 -porte , som er meget hurtigere end USB 2,0 og tidligere . Vær opmærksom på bundkortet specifikationer , såsom dens RAM og support for videokort , så du vælger kompatible komponenter . Hertil kommer , begrænser ikke din pc 's levetid ved at vælge et bundkort med få udvidelseskort slots .

Bundkort Installation

Det er nemt at glemme , at bundkortet skal være adskilt fra sagen ved messing modsætninger eller risers , der matcher skruehuller på tavlen . I nogle tilfælde er modsætninger allerede er installeret , men hvis ikke , skal de indsættes for at undgå en kortslutning . Enhver modsætninger , der ikke har en matchende hul på bundkortet skal fjernes for at undgå skader , hjemmesiden ComputerShopper advarer .

CPU

Når du bestemme bundkortet CPU socket type , sikre, at du vælger en kompatibel CPU . Intel og AMD er de førende processor beslutningstagere . En AMD -processor vil ikke arbejde på en Intel-baseret bundkort , vil heller ikke en Intel CPU arbejde i en AMD-baseret system bord. Socket typer for begge mærker har støt udviklet sig , så tag ikke antagelser om kompatibilitet . Check bundkort manualen for at finde præcis , hvad CPU'er der understøttes .

Videokort

Ældre bundkort har en Accelerated Graphics Port ( AGP ) interface til skærmkortet . Nyere modeller bruger PCI-Express ( PCIe ) interface . Forsøg ikke at installere et AGP -kort i en PCIe slot , da de ikke er kompatible .

Køling

En kølig PC er en glad pc . Under montagen , tilføjer overveje en ekstra , billig køleventilator inde i sagen . Fans på bagsiden af sagen skal trække varm luft indefra , og fans på forsiden af sagen skulle blæse kølig luft ind, hjemmesiden Hardware Secrets rådgiver .

Power Supply

Kontroller magt specifikationer for din pc-komponenter for at sikre strømforsyningen , du vælger , er tilstrækkelig . Det er ikke ualmindeligt, at en video card at kræve en strømforsyning på 450 watt eller mere . En utilstrækkelig strømforsyning kan medføre uregelmæssig PC opførsel .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter HDS med kompatible HDS til mac bog proffer 

Kommentarer

Code:
change