problemer med kvm usb

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-17

Keyboard , Video og Mouse ( KVM ) switche er anordninger , der tillader flere fysiske computere at bruge en enkelt tastatur , mus og video skærm , som f. eks en skærm . Med en KVM switch tilsluttet , en enkelt mus , tastatur og video skærm er delbare med flere computere ved at trykke på en knap på KVM switch selv eller ved at trykke på en speciel tastekombination på tastaturet , afhængig af model kontakten bliver brugt .

Strømforsyning

KVM switche , der understøtter USB-tilslutning kommer i to varianter , eksterne-drevne og med egen strømforsyning . Ekstern-drevne KVM switche har en separat strømkabel , der tilsluttes en stikkontakt . Egen strømforsyning KVM switche modtage deres strøm fra en USB-port på en direkte tilsluttet computeren . Dette kan være et problem , hvis den tilsluttede computer ikke har USB -porte .

Antal Computere

Forskellige KVM switche acceptere et forskelligt antal tilsluttede computere . Det skal være kendt på forhånd , hvor mange computere der skal samtidig forbindes til USB KVM switch , før du køber en . For eksempel kan en bestemt model USB KVM switch understøtter kun to samtidige computerforbindelser når tre eller flere er nødvendige.

Computer USB -indgang Support

Nogle ældre computere kan ikke acceptere en USB -indgang kilde , såsom en tastatur og mus , selv om disse computere har USB- porte . De fleste computere fremstillet før 2005 vil ikke acceptere en USB- tastatur og skal i stedet bruge en traditionel PS /2 tastatur . I dette tilfælde kan en USB KVM switch kunne vise computerens videoudgang , men det er ude af stand til at bekæmpe den med USB- tastatur eller mus .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en Toshiba Satellite M50 dvd region - fri 

Kommentarer

Code:
change