sammenligning af usb & bluetooth

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

USB og Bluetooth både give forbindelser mellem computeren og kompatible eksterne enheder . Computere, der typisk har 1-3 USB porte til rådighed . Selv om ikke alle computere har Bluetooth-funktion, kan USB-porten bruges til at forbinde en adapter til at konvertere en USB -port til en Bluetooth- dongle

Speed

Bluetooth er generelt langsommere end USB . Med hastigheder på op til 3 Mbps med praktiske datahastigheder omkring 2,1 Mbps , er Bluetooth 2,0 tre gange hurtigere end Bluetooth 1 . 2. Den tidligere version er begrænset til 1 Mbps med de faktiske datahastigheder på omkring 700 kbps . USB 3,0 , den seneste version opretholder en bagudkompatibilitet med USB 1,0 og 2,0 , har en maksimal overførselshastighed på 4,8 Gbps , næsten 10 gange hurtigere end USB 2,0 .

Connection

USB -forbindelsen er nemt opnås gennem computerens stik og play-funktionalitet . Den eksterne enhed er direkte tilsluttet til computerens USB- port . I et par sekunder , får den eksterne enhed genkendes af computeren . Bluetooth -forbindelse kræver generelt scanning efter tilgængelige eksterne enheder , så parre dem sammen ved hjælp af en adgangskode . Den samme adgangskode skal indtastes i både computeren og den eksterne enhed for dem at være tilsluttet.

Distance

Den primære fordel ved Bluetooth er , at det praktisk giver trådløs tilslutning mellem computer og andre Bluetooth -kompatible enheder . Ideelt set kræver det en trådløs forbindelse afstand på op til 25 til 35 meter . Det betyder , at enhver anordning ud over den foretrukne distance sandsynligvis ville miste forbindelsen . En USB udnytter plug-and- play -tilslutning mellem computerens USB-port og USB- enheden eller dens USB-kabel . Dette betyder, at der bør være en direkte forbindelse mellem computeren og den eksterne USB- enhed eller en gældende USB- kabel .


Previous:nothing Next:pc laptops, der er CS3 eller 4 kompatibel 

Kommentarer

Code:
change