sony DDU 1615 specs

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-03

Mange pc'er indeholder en mulighed for et optisk drev , dvs et drev , der bruger en laser til at læse optiske diske, såsom cd'er . , VCD'er og dvd'er . Selv om CD-rom'er eller CD re-skrivbare drev kan afspille musik -cd'er og læse op til 700 MB lagrede oplysninger pr disk , Sony DDU 1615 DVD-ROM er i stand til dvd- afspilning og flere andre nyttige specifikationer .

Interface

Selv om mange eksterne optiske drev forbindelse til computere via USB -porte , disse forbindelser ofte langsomme svartider og halter afspilning . Den DDU 1615 er et internt DVD-ROM , der sættes direkte i computerens bundkort via en Advanced Technology Attachment ( ATA ) interface . Dette interface bruger en 40 bens stik , der stik til en tilsvarende udgang på bundkortet . Denne type forbindelse kaldes undertiden en seriel ATA forbindelse og bruges også i forbindelse harddiske og diskettedrev . Faktisk er ATA interface kompatibel med de fleste pc- computere og er den mest almindelige interne udlæg forbindelse, der bruges i pc'er i dag .

Dimensioner og Udseende

Sony DDU 1615 er 5,74 i ved 1,63 ind ved 6,5 i og passer godt på plads i den forreste af de fleste desktop- pc tårne . Diskdrevet er skuffen indlæst og fronten er dækket af falsen , der kommer i beige , sort , sølv , hvid eller grå . Frontdækslet er udstyret med en " Eject " -knappen , en " ON " lys indikator, der blinker , mens DVD-ROM er " Optaget ", og en lille pin hul under skuffen . Inde i pin størrelse hul er en nødsituation eject knappen, som vil tvinge diskskuffen for at åbne , selv om ingen strøm kommer til enheden .

Performance

Som med de fleste optiske drev , kan du læse forskellige formater af medier diske ved forskellige hastigheder på drevet . Den DDU 1615 er kompatibel med DVD + R , DVD-R , DVD-RW , DVD-RAM , CD-R , CD-RW , DVD-ROM og CD-rom-diske af både enkelt og dobbelt lag . Diskdrevet omfatter en 1,8 MB buffer -hukommelse til formål at øge læse hastighed og kan læse et enkelt lag DVD -disk på 8X ( dvs. 8 gange afspilningshastigheden for en normal CD ) og et dual layer DVD på 6X . CD medier såsom CD-R og CD- ROM kan behandles med en hastighed på op til 48X selvom CD-RW medier kun kan læses på 32X . DVD-RAM- medier diske kan blive behandlet på 4X hastighed . Den DDU 1615 er læst kompatibel og kan ikke skrive cd eller dvd -medier.


Previous:nothing Next:hvordan man kan sørge for en HP ’s core 2 quad -processor arbejder



 

Kommentarer

Code:
change