specifikationerne for en Proximas lx 2 projektor

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

Den Proxima Ultralight LX2 dataprojektor passer bedst til mobil præsentationer . Dens 04:03 indfødte aspekt ratio kampe standard-definition tv og standard computer videotilstande . Dens relativt høje lysstyrke og lavt kontrastforhold gør det hensigtsmæssigt for projektering tekst , diagrammer og grafer i rum med nogle omgivende lys .

Mål

udgivet i begyndelsen af 2000, Proxima LX2 var en kompakt og let projektor med de standarder af sin tid . Det vejer 8,6 u00A3 . og er lidt større end en pakke papir , der måler 9,4 inches lang , 12,6 inches lang og 4,1 inches høj .

opløsning og billedkvalitet

Den LX2 's native opløsning, 1024 x 768 pixels , svarer til den XGA standarden . Det kan nedskalere SXGA billeder og opskalere SVGA og VGA billeder , samt en række forskellige Macintosh formater . Når der vises en NTSC , PAL eller SECAM TV-billedet , det genererer 800 linjer for vandret opløsning, og med alle billedtyper det viser op til 16 år. 7 millioner farver . Dens 1200 lumen lyseffekt gør det egnet til brug i konferencelokaler med omgivende lys . Dens 250:1 kontrastforhold betyder det kan projicere diagrammer og grafer , men ville have svært ved projektering af god kvalitet videobilleder såsom film , selv i de mørkeste rum .

indgange og udgange

Med understøttelse af komposit og S-video -forbindelser , men ingen til high-definition video , blev Proxima LX2 ikke er beregnet til hjemmebiograf applikationer. Det omfatter også en 15- bens VGA computer input , samt dual audio -indgange til brug med sin indbyggede one- watt monofoniske højttaler . Det er udstyret med en lyd-og computerskærm output .

Fremskrivning Specifikke

Det LX2 har 10 grader i keystone korrektion indbygget , lade det projekt en firkantet billede, når vippes lidt opad , selv om det tilføjer en yderligere 12 grader af digitale keystone korrektion . Takket være sin zoom -objektiv med en 1,3 forstørrelse faktor , kan det projicere et billede et sted mellem 4,6 og 35,4 meter væk , med billedstørrelsen varierende fra 2,4 til 24,6 meter , målt diagonalt .


Previous:nothing Next:typer af adresseringstilstande i computere 

Kommentarer

Code:
change