thinkpad 2681 - 25u specifikationer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-24

Lenovo Thinkpad 2861-25U er en bærbar computer, der er klar til at køre direkte ud af kassen . Det er en mid -size bærbar bedst egnet til virksomheder , både små og corporate . Det er ikke kun økonomisk overkommelig , men arbejder i netværk med andre Lenovo serier af bærbare computere , herunder ThinkPad X , T og A.

Processor

Den Thinkpad er overkommelig grund af den lave omkostninger hardware . En 1,6 GHz Intel Celeron -processor funktioner til at udføre alle instruktioner instrueret af operativsystemet .

Hukommelse

Den ThinkPad kommer med 128 MB DDR SDRAM . Det er en væsentlig mindre beløb , og ældre teknologi , end den nuværende standard , som i oktober 2010, DDR3 -hukommelse .

Hard Drive

Det medfølgende harddisk er baseret på IDE -teknologi . Standarden er 20 GB , og er velegnet til at holde et par programmer sammen med operativsystemet . Det er optimeret til Windows XP og er inkluderet i den bærbare computer , når de leveres .

Screen

Den TFT Active Matrix -skærm er 14,1 inches . Den maksimale understøttede opløsning er 1024 x 768 , men kan udvides til 2048 x 1536 , hvis en ekstern skærm tilsluttet via VGA-porten .

Forbindelse

Opret forbindelse til internettet via det medfølgende netkort . Det har ikke trådløs integreret , fordi det blev bygget før Wi-Fi var standard . Du kan tilslutte et Ethernet -kabel til high-speed internet eller bruge 56k modem til traditionelle opkaldsforbindelser .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Dell Latitude e5410 & tilføje ram 

Kommentarer

Code:
change