toppen laptop mærker af 2009

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-20

Du skal bruge:
HP all -in -one printer installations-cd'en

Den bedste bærbare mærker i et givet år , herunder 202C kan koges ned til to kategorier --- ydeevne og kundernes præferencer . Nogle virksomheder formår at opretholde mærkeloyalitet ved at producere konsistente hardware med top -of-the- line kundeservice , mens andre selskaber arbejdede hårdt på hardware og vælger at outsource til salg af eksterne forhandlere .

Apple

Apple mærke laptops konsekvent tjener topkarakterer fra forbrugerne i 2009 i henhold til PC Magazine 's hjemmeside . Apple scorede en 9,2 ud af 10 mulige med en score i næsten alle bærbare kategorier er tæt matchet med tallene fra året før . Dette kan henføres til Apples evne til at skabe mærkeloyalitet for sine produkter som forbrugere , der køber Apple laptops og andet elektronik er de mest sandsynlige til at anbefale dem til en ven , ifølge PC Magazine . Det eneste dårlige nummer , der gik op for Apple i 2009 er den procentdel af brugerne oplever udstyr fiasko . Dette antal steg en hel procentpoint om virksomheden synes at være håndtering det godt , som Apple scorede først i kundeservice og reparationer .

Asus

Asus er ved at vinde forbrugernes tillid , mens andre laptop virksomheder er forankringen færre forbruger reaktioner , siger PC Magazine . Virksomheden kan tilskrive denne succes til populariteten af sin notebook hardware kapaciteter , som viser styrke på områder af multimedie- applikationer . Asus scorede det næsthøjeste forbrugeren rangerende vedrørende produkter med størst sandsynlighed vil blive anbefalet til venner . Ifølge Consumer Søg , har virksomheden også vist en forkærlighed for at skabe innovative og ekstremt bærbare produkter som U33JC , en 4 . 5- pund bærbar med en shell fremstillet dels af bambus .

Toshiba

Toshiba er en virksomhed , der viste en betydelig forbedring i en række forbrugerorganisationer ratede kategorier i 2009 i henhold til PC Magazine . Selskabet har modtaget høj score i kategorier vedrørende sandsynligheden for produktet anbefaling , selvom dette kan henføres til styrken af brandet som en helhed og ikke én bestemt laptop eller andre personlige computer . Det område, hvor Toshiba så de største forbedringer i 2009 var i udstyr fejlrater , der er nede så meget som 6 procent fra det foregående år .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en beskadiget fil 

Kommentarer

Code:
change