xerox bogmærke 35 specifikationer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-05

Xerox Corporation er baseret i Norwalk , Connecticut . Xerox er en verdensomspændende virksomhed leverandør af dokumentstyring strategier såsom trykkeri-og forlagsvirksomhed systemer , laser-og blækprintere , kopimaskiner og faxmaskiner . Xerox Bogmærke 35 printermodellen er ikke længere fremstilles , men er stadig bliver brugt i de offentlige biblioteker , skoler og offentlige kontorer i hele landet for at gøre sorte og hvide eksemplarer .

Mål

Kopimaskinen dimensioner er 41 af 48 af 28 inches . Det vejer omkring 500 pounds . Gulvet plads for denne model er en 10 fod med 5 meter området .

Elektrisk

Linjen spænding for kopimaskinen er fra 115 volt til 220 volt . Line nuværende er 20 ampere , og frekvensen er 60Mhz . Kopimaskinen har engangsbrug netkredsløbsbeskyttelse på 115 volt og 15 ampere . Line ledning og stik specifikationer 30A tre -wire og jorden med Xerox 30A adapter . Alternativt kan en 20A enkelt fase to-wire og jorden udnyttes . Når kopimaskinen er på standby strømforbruget er 150 watt . Watt er 1800 , når kopimaskinen er i gang .

Miljø

Den varmeafgivelse produceret af kopimaskinen er 6. 160 kJ per time , når de kører og 684 kJ i timen , når de står ved . Den kJ per time er baseret på den gennemsnitlige tid pr bruger af fem minutter. Kopimaskinen opererer ved optimal plan, når luftfugtigheden er mellem 15 og 85 procent . Den ideelle omgivende temperaturområde er minimum 10 grader til maksimal 32 grader Celsius , for at kopimaskinen til at køre effektivt . Kopimaskinen er udstyret med en ozon -filter , der er designet til at blive brugt for livet af maskinen . Filteret renser luften i rummet en gang hver anden time .

Støjniveau

Decibel mens kopimaskinen kører er 7,0 , mens det på standby niveauet er 85 dBA .


Previous:nothing Next:hvordan man kan geninstallere operativsystemet på en ibm thinkpad 380xd 

Kommentarer

Code:
change