Hvad er et domænenavn database ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-29

En Domain Name Database ( DND ) er en oplysning hub i Domain Name Server , der omdanner alfabetiske navne som . com og . org i numeriske oplysninger, der kan forstås af computere på internettet , så brugerne kan få adgang til bestemte websteder .

Du skal :
Dell computer
. Dell systemgendannelse disken eller driver filen .

Sådan fungerer det

Et Domain Name Server indeholder en sekvens af logiske instruktioner, der er afkodes , når en person søger efter et domæne navn i databasen sådan som " . com " . gov " eller " . uk " .

Positivt

Hvis navnet på et websted er " www. jabulani. com " , serveren vil koden den modtagne meddelelse , gennem reverse kodning , der starter med " com "og derefter " Jabulani " og endelig " www " , inde i et domænenavn database. DNB vil modtage informationer og sende det tilbage til DNS , hvilket vil viderebringe det til brugeren.

Opbevaring

Da en database indeholder alle navne af registrerede hjemmesider , er det vigtigt, at alle de oplysninger er lagret i en organiseret måde. International Corporation for navne-og nummerorganisation ( ICANN ) er akkrediteret til at opretholde alle hjemmeside navne i databasen .

Typer

Alle relevante kontaktoplysninger på domænet ejer er gemt på servere , der har segmenter , der giver undersøgelsen , bevarelse og overførsel af ejerens oplysninger ved børsnotering , privat notering og virksomhedsregistrering .

Management

Håndtering af en database over domænenavne fortsat udgør en udfordring for dataværtsfunktioner organisationer . Dette har resulteret i Domain Name Databaser bliver distribueret i forskellige lande.


Previous:hvordan man kan genskabe en kommando i SQL Next:sql søgning tutorial 

Kommentarer

Code:
change