hvordan er servere , der anvendes i databasen systemer?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-06-25

Computer -servere er en vigtig del af stor database systemer. Servere muligt for virksomhederne at centralisere lagring af deres oplysninger

Baggrund

Computer databaser anvendes til flere praktiske formål, fra sundheds- myndigheder, der bruger dem til at gemme journaler til online forhandlere styre store kataloger af produkter . Databaseserver infrastruktur varierer fra små virksomheder ved hjælp af en corporate database lagret på en enkelt server til globale virksomheder ved hjælp klynger af servere over hele verden til at holde deres oplysninger .

Usage

Servere give alle database data, der skal lagres sammen og læses af flere " kunde " -systemer . For eksempel i et lille kontor kan en kunde database tilgås af flere medarbejdere samtidigt .Centraliseringen af lagring giver mulighed for data, der skal bakkes op lettere og spejlede til backup -servere , i tilfælde af større og mere avancerede databaser .

Technologies

En række teknologier udnyttes på databaser , såsom den velkendte SQL og Oracle -systemer . Store virksomheder ofte ansætter hold af specialiserede teknikere til at vedligeholde avancerede systemer .
Henvise:http://www.ddwei.info


Previous:nothing Next:sql søgning tutorial 

Kommentarer

Code:
change