hvordan man kan overvåge sql aktivitet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-26

SQL Server har en overvågnings- program, du bruger til at evaluere performance og database brug . Ansøgningen hedder " Performance Monitor ", og det er inkluderet i SQL Server- database -software . Du skal oprette software til at overvåge den SQL Server -database brug . Denne skærm software kan du spore ændringer til tabeller , CPU-forbruget , tabel layout og brugerkonti , der foretager ændringer af tabellerne
1 .
Klik på Windows " Start " knappen og skriv " perfmon " i tekstfeltet . Tryk på " Enter " for at åbne overvågningssoftware.
2 .
Klik på plustegnet ved siden af " Performance Logs og beskeder . " I den udvidede liste over indstillinger , højreklik på "Computer Logs "og vælg " Ny Logindstillinger fra. "
3 .
Vælg en log skabelon i den åbnede dialogboks . Klik på " OK ". En liste med indstillinger vises . Disse muligheder er de variabler , du kan overvåge . For eksempel , hvis du ønsker at overvåge den tid, der anvendes til at skrive til den lokale harddisk , skal du vælge " Disk Queue Length ".
4 .
Klik på " OK . " Vælg "Manuelt " for både start-og sluttidspunkt . Dette giver dig mulighed for manuelt at stoppe og starte skovhugst. Klik på " OK ". Dette lukker opsætningsmenuen og bringer dig til et vindue med en genvej til din nye log konfiguration .

5 .
Højreklik på den nye log og vælg " Start " for at begynde at logge på SQL Server adfærd . Der åbnes et vindue med udsigt over den aktuelle aktivitet .
 

database stress - testværktøjer

gratis database styringsværktøjerPrevious:hvordan er servere , der anvendes i databasen systemer? Next:hvordan man opretter en SQL web service 

Kommentarer

Code:
change