hvordan man bruger en SQL-forespørgsel for at få adgang til databasen feltegenskaber

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-18

Structured Query Language ( SQL ) er brugt i mange database -platforme . Data gemmes i tabeller i en kolonneformat format. Hver række er en " record " , mens hver kolonne er en "feltet . " Hvert felt har visse egenskaber , som regulerer den type data lagret i denne kolonne . For eksempel , " 01 " er gemt i et felt med en "tekst " eller " string " ejendom er accepteret som tekst . Det samme post i et felt med en numerisk ejendom vil falde "0 " og behandle de data, som tallet " 1 ". Hvis du ønsker at se , hvordan en tabels felter er konfigureret , kan du bruge en SQL- forespørgsel for at få adgang til deres ejendomme .

Du skal bruge:
SQL Database


1
Opret en ny SQL- forespørgsel . . Brug en forespørgsel interface til rådighed for dig i SQL miljøet du bruger .
2 .
Skriv ordet " beskriver " med store bogstaver . Alle SQL -kommandoer skal være helt med store bogstaver . Denne særlige kommando ændrer ikke den database, som de fleste SQL- forespørgsler . Det er i stedet brugt til at få oplysninger om bord design og struktur .
3 .
Indtast et mellemrum efterfulgt af navnet på den tabel , der indeholder det felt, du ønsker at analysere .
4 .
Skriv et semikolon . Alle SQL-forespørgsler ender i semikoloner til at instruere den database, din kommando linje er komplet .
5 .
Kør forespørgsel ved hjælp af forespørgslen drift af databasen platform , du bruger. Hvis du bruger en MySQL prompt , skal du blot trykke på "Enter ".
6 .
Identificér feltnavnet i de data, der indberettes fra forespørgslen . Alle feltnavne i tabellen vil blive opført i den første kolonne i forespørgslens resultater .
7 .
Identificér indrejse i " Type "-kolonnen til dit område af interesse . Denne egenskab beskriver den type data er blevet accepteret af feltet . Command typer omfatter " int " for heltal kun "float " til numre med decimalbrøker og " char " for tekststrenge .
8 .
identificere " NULL " -indstillingen i feltets egenskaber . Denne enkle " YES " eller " NEJ " ejendom afgør om feltet vil acceptere tomme . Det vil sige, hvis en rekord kan sendes til databasen med det pågældende område tomme . Hvis " NEJ " er indtastet her , er dette hotel indikerer databasen vil returnere en fejl, hvis der gøres en indsats for at indsende tom oplysninger .
9 .
identificere " Key "og " Standard " egenskaber for feltet . Taster bruges til at isolere områder, som bør forblive unikt for poster . Der kan være en primær nøgle , eller " PRI " og flere nøgler af andre typer eller slet ingen i en tabel . "Standard " ejendom vil automatisk indstille feltet til en standard dataelement , hvis der ikke andre data er indtastet .
10 .
Læs "Ekstra" oplysningerne i den sidste kolonne i feltets egenskaber . Nogle særlige omstændigheder kræve et felt , der skal håndteres anderledes end andre . For eksempel , " auto_increment "betyder , at databasen automatisk vil placere et tal i dette felt, er en større end antallet af den sidste post tilføjet .


Previous:hvordan man får kolonnenavne i en database tabel i Java Next:sql søgning tutorial 

Kommentarer

Code:
change