hvordan man finder den største værdi i et array i Visual Basic

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-24

Arrays er variabler , der anvendes i programmering til at holde en liste af tal eller bogstaver . Finde det maksimale antal værdi i et array kræver, at du sløjfe gennem hver værdi . Dette bruges også i en metode kaldet " boble sortering ", hvilket betyder hver værdi sammenlignes og opstilles i stigende orden . Du kan bruge en boble slags for at finde den maksimale værdi for et array i Visual Basic
1 .
Initialiser variablerne behov . Der er tre variabler er nødvendige for at sløjfe gennem array til at finde den højeste værdi : den array , der indeholder de værdier , en midlertidig variabel til at sløjfe gennem hver array værdi og en variabel til at holde den højeste værdi . Disse variabler er initialiseret ved hjælp af følgende kode :
Dim myArray ( 2 ) som Integer
Dim i As Integer
Dim maxValue som heltal
myArray ( 0 )=1
myArray ( 1)=2
myArray ( 2)=3
Bemærk array er initialiseret med tal , 1 , 2 og 3 . Efter koden er færdig udfører , er den maksimale viste værdi er 3 .
2 .
Få den første værdi i rækken, og indstil det til maxValue variabel . Denne variabel bruges til at sammenligne de enkelte array værdi . Hvis den næste værdi i array listen er højere end den nuværende værdi, så maxValue holder det maksimale antal . Koden er nedenfor: .
maxValue=myArray ( 0 )
3
Loop igennem hver værdi i array til at finde den maksimale værdi . Koden er nedenfor:
For i=0 Til myArray. GetUpperBound ( )-1
Hvis maxValue maxValue=myArray ( i )
End If
Næste
4 .
Udskriv resultaterne til fejlsøgeren vinduet . Dette bruges til at teste din kode syntaks og logik for eventuelle fejl . Følgende kode udskriver " 3 " efter løkken er afsluttet :
Print maxValue


Previous:hvordan man kan udføre en lagret procedure kommando i Visual Basic Next:hvordan man kan udfylde en dropdownlist fra databasen 

Kommentarer

Code:
change