stillingsbeskrivelse for en CMM programmør

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-28

CMM programmører er computer-kyndige præcision måling eksperter, som bruger deres tekniske færdigheder til at skabe inspektionsprogrammer for koordinere-målemaskiner . De fylder rollerne som data samlere , analytikere og journalister , ved hjælp af brugerdefinerede-skriftlige programmer til at generere inspektion data for produktion, konstruktion , kvalitet og kunder

Koordiner-målemaskiner

CMMS er præcision , programmerbare , automatiske kontrol platforme , der er blevet standard i industrielle proces kontrol . En CMM programmør er ofte medlem af kvaliteten gruppe eller en del af vores team af teknikere . Indgående kendskab til edb -systemer er et plus , men generelt ikke et krav for denne holdning .

GD T

Programmøren skal være dygtige i fortolkningen geometriske dimensionering og tolerancesætning billeder fra planer og i at bruge matematiske data . Disse data er oversat til inspektion programmets output for at sikre fremstillede produkter opfylder intern teknik og kunde dimensionelle specifikationer .

Dataindsamling

Programmeringssprog til CMMS variere, men de har flere fælles nævnere , herunder indsamling af data , analyse og rapportering funktioner . Programmøren indsamler data i trykte og elektroniske format til brug af andre afdelinger og kunder .

Rapportering

Programmøren rapporter dimensionelle , statistiske , kapacitet og målesystem data i en række forskellige formater . For eksempel kan kvaliteten teknik kræve kapacitet data i en kunde-specificeret elektronisk format , mens fremstillingssektoren har brug for øjeblikkelig feedback i form af statistisk proces kontrol data .

Analyse

Analyse af rå inspektion oplysninger også ofte falder til CMM programmør . Programmering platforme tilbyde moduler til analyse , ofte parret med brugerdefinerede rapporteringsværktøjer til nem eksport af data i det ønskede format .

Reverse Engineering

Programmøren kan også blive opfordret til at udføre reverse engineering funktioner , under eksisterende produkter og omdannelse dem , via scanning eller andre programmeringssprog metoder , til elektroniske data ingeniør eller produktionsfejl brug .


Previous:hvordan man åbner en hjemmeside med VBA Next:hvordan man kan udfylde en dropdownlist fra databasen 

Kommentarer

Code:
change