hvad er filtypen RESX ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-23

Produceret af Microsoft . NET Framework er et stykke software, der bruges til at hjælpe computer programmører at udvikle lister af instruktioner, computere skal følge for at udføre opgaver , der er kendt som programmer . En række af filer er forbundet med brugen af NET Framework , herunder RESX filer

Identifikation

En fil med . RESX filtypenavn er kendt som en ressource fil .

Funktion

RESX filer indeholder små lister af instruktioner, programmører omfatter i større programmer til at udføre en række trin i en opgave .

Fordele

RESX filer kan oprettes eller redigeres med en teksteditor program , som f. eks Wordpad eller Notepad + + , og er nemt at oprette , fordi koden består af engelske ord i stedet for tal eller bogstaver . RESX filer spare programmører tid , fordi den samme fil kan bruges flere gange i programmer med kun at skulle skrive filnavnet i stedet at skrive ud hele listen af instruktioner gemt i filen igen og igen .

Systems

RESX filer og deres programmer kun fungere på computere , der er installeret med . NET Framework , og denne software er kun tilgængelig for Windows-baserede computere .

Overvejelser

Hvis du sletter en . RESX fil fra din computer , de programmer , der udnytter den pågældende fil ikke længere vil fungere korrekt .


Previous:hvad er filtypen vsdir ? Next:hvordan man kan udfylde en dropdownlist fra databasen 

Kommentarer

Code:
change