hvordan man kan tilslutte op trådløse tastatur & mus hardware

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2010-01-12

Den digitale verden er blevet trådløs . Du behøver ikke at beskæftige sig med tastaturkablet er sammenfiltrede med musen kabel i en sammenrullet rod på toppen af dit skrivebord længere . trådløse tastaturer og mus kun tage et par minutter at installere , og det er kun fordi et minut eller to kan være nødvendigt at installere softwaren til dem på din computer

Du skal bruge:
Batterier
. Software .
Trådløse modtagere .


1 .
Sæt batterier i det trådløse tastatur og mus . Batterirummet på disse enheder , især mus , er normalt let at finde , fordi der er et ikon , der ligner et batteri på dækslet .
2 .
Installation af softwaren til det trådløse tastatur og mus . Disse enheder normalt kommer med en disk , der indeholder software drivere , der tillader dem at arbejde . Indsæt disken og kør den eksekverbare fil ( filen med " . exe " udvidelse ) , og chaufførerne vil blive sendt til den nødvendige mappe på computeren .
Hvis der ikke er en disk , dit tastatur og mus er " plug-and- play " -enheder , og du behøver ikke at installere noget software .
3 .
Tilslut din modtager ( e ) til computeren . Der vil være en USB- modtager , hvis tastaturet og musen kom i samme pakke , og to hvis udstyret var adskilt. Bare sætte modtageren i en USB- port og computeren genkender enheden .
4 .
Vend tastaturet og musen på . Der er en tænd /sluk på hver enhed, som du vil skifte til " On "-positionen .
5 .
Synkroniser tastaturet og musen . Find synkroniseringen knapper på hver enkelt enhed . De er små knapper, som du skubbe til at sende signaler fra enhederne til modtageren ( erne) . Gør én enhed ad gangen, og derefter prøve at bruge enhederne . Når du kan skrive med tastaturet og flytte markøren med musen , er du færdig .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change