hvordan man kan ændre bærbare skærme

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-17

Bærbare computere er bekvemt for on- the-go computing , men de typisk ikke tilbyder så mange tilpassede muligheder som stationære computere. Men med den rette know- how, en vis tilpasning er stadig muligt . Hvis du har en bærbar computer , men du er utilfreds med den standard laptop skærmen , behøver du ikke bare nødt til at leve med det . Du kan ændre sin elektroniske egenskaber , såvel som det faktiske LCD- skærmens overflade

Screen Display


1 .
Klik på " Start " knappen .
2 .
Klik på " Control Panel ". Control Panel vil åbne i et nyt vindue .
3 .
Klik på " Udseende og personlige indstillinger. " Flere nye muligheder vil dukke op.
4 .
Klik på " Personlige indstillinger ".
5 .
Klik på " Desktop Baggrund ". Ifølge Microsoft , vil denne indstilling kan du tilpasse skærmen på din bærbare computer . Vælg en ny desktop skærmbillede fra din computers gemte billeder .
6 .
Klik for at gemme ændringerne og derefter afslutte vinduet .

skærmens lysstyrke


1 .
Klik på " Start " knappen .
2 .
Klik på " Control Panel. " Et nyt vindue vil poppe op.
3 .
Klik på " System og sikkerhed . "
4 .
Klik på " Strømstyring "fra Listen af System -og Sikkerhedspolitiske emner .
5 .
Klik og træk skyderen under " skærmens lysstyrke " overskrift . Dette ændrer din bærbare skærmens lysstyrke . Lysere skærme vil der nedbryder laptop batterier hurtigere , så hold det i tankerne , som du ændre skærmindstillingerne .

Fysisk Skærmflade


1 .
Pil tilbage ud af en privacy -filter eller beskyttende akryl plader . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre er tilgængelige på mange elektronik butikker , og disse tynde stykker plast gør det, så skærmen kan kun ses , når man sidder på det rigtige vinkel . Dette forhindrer folk fra at se på din skærm på offentlige steder . Beskyttende acrylplader anvendes på en lignende måde , men de kun medvirke til at beskytte skærmen mod ridser og snavs , de ikke tilbyder privatliv.
2 .
Læg en kant af privatlivets fred filter eller akrylplade på kanten af bærbare computer skærmen .
3 .
Tryk ned resten af filteret ark , der flytter fra den ene kant af den bærbare computer skærmen til den anden . Skærmen bør følge af sig selv . Hvis det er skævt , skal du fjerne det og prøv igen . Skærm privatliv filtre holdes på via statisk klamre , så de er let kan nedtages.


Previous:Hvorfor er min pc kun læse en pind af ram ? Next:grafikkort 128 bit bus vs 256 bit bus 

Kommentarer

Code:
change