hvordan man kan reparere en HP LaserJet 5L

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-08

De fleste HP LaserJet komponenter er udskiftelige og let tilgængelige fra forskellige online butikker med speciale i disse reparationer. Disse enheder kan udskrive tusindvis af sider i deres levetid . Nogle af symptomerne på en printer , der har behov for reparation er udtværing blæk og papirstop
1 .
Køb en HP LaserJet 5L reparationssæt ( se Resources ) . Kits kan omfatte en fuser , der tørrer blækket på siden, og printeren ruller , de guider og remskiver at skubbe papiret gennem printeren . Disse kits indeholder detaljerede instruktioner til støtte i reparation .
2 .
Bestil relevante dele ved at spørge din sælger . De gør det dagligt og nogle gange kan foreslå en komponent, du måske har overset. Fuserenheden er en komponent , der har en hold opladning , og din indbetaling vil blive refunderet , når du vender tilbage den gamle del .
3 .
Sæt printeren på en rent bord , som du har brug for adgang til alle sider . Åbn kit og læse instruktionerne grundigt . Der er mange små hjul og gear skal tages hensyn til , og det er let at forlægge en eller to . Fjern forsigtigt de små skruer , og placere dem på et sikkert sted . Udskift gear og ruller én efter én . Disse redskaber normalt snap på plads med en svag klikkende lyd . Fjern bagdækslet og fjern Fuserenheden . Denne enhed har en lille effekt ledning til energize det under udskrivning . Sæt den nye fuserenhed og erstatte alle dæksler og panel forsamlinger .
4 .
Sæt printeren i og vente på at varme op . Send en test udskriftsjob fra din computer . Renses udvendigt printeren og placer den i dens oprindelige placering .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du tilføjer HDMI i en computer bærbar 

Kommentarer

Code:
change