hvordan man opsætter den linksys nas 200

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-03-26

Linksys division af Cisco fremstiller flere linjer af computer hardware til hjemmet eller kontoret brug . Linksys NAS 200 netværkslager enhed er et af disse produkter, og det kan bruges til at gemme enhver filtype på et stort lagersystem . Disse filer kan derefter tilgås af mange computere forbundet via et netværk . Uanset om du gemmer mediefiler på et hjemmenetværk eller dokumenter på et værk netværk , oprettelsen af Linksys NAS 200 giver alle på netværket til at gemme og få adgang til filer med lethed

Du skal bruge: .
Network .
Computer .
Linksys NAS 200 .


1 .
Indsæt installations disk , der fulgte med din Linksys NAS 200 netværkslager enhed i en computer, der er tilsluttet det netværk, du vil tildele til enheden . Hold netværkslagringssystemet enheden ikke er tilsluttet , indtil du installere softwaren. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen . Under installationen , vil alle data på harddisken på den computer , du bruger blive slettet . Sikkerhedskopiere alle data , du ønsker at beholde , før du begynder installationen .
2 .
Slut et Ethernet -kabel til port på Lynksys NAS 200 netværkslagringssystemet når du bliver bedt under software- installationen . Tilslut den anden ende af Ethernet- kablet til en åben port på routeren , der styrer dit netværk . Tilslut strømkablet , der fulgte med enheden ind i bagsiden af nettet lagerenhed , så sæt den anden ende til en stikkontakt . Tænd enheden ved hjælp af " Power " -knappen.
3 .
Vent på nettet lagerenhed til at starte op . Vent på to bip for at indikere at enheden er tændt og klar til at arbejde . Når dette sker , skal du klikke på "Næste " på installationsguiden til at fortsætte processen . Guiden vil automatisk søge efter den Linksys NAS 200 system , og når den finder det , vil det fremstå som en mulighed for at sætte op på skærmen . Klik på Linksys NAS 200 og derefter klikke på " Næste ". På næste skærmbillede skal du indtaste et navn til den enhed , som vil blive vist på andre computere på netværket, og klik på " Næste ". På næste skærmbillede , skal du vælge " Hent automatisk en IP- adresse " og klik på " Næste " igen . På næste skærmbillede klikke på " Næste ". Klik på " Gem " for at gemme dine indstillinger.
4 .
På næste skærmbillede skal du klikke på " Set-up Computer " -knappen. Dette vil give dig mulighed for at oprette hver computer adgang til netværket lagerenhed . Vælg det drevbogstav , du vil tildele til Linksys NAS 200 , og klik derefter på " Næste ". Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden med computeren . Når du er færdig , skal du indsætte installationsdisken på hver computer , du ønsker at bruge sammen med enheden og følg opsætningsguiden anvisninger .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan identificere porte på en Apple Mac G4 m5183 

Kommentarer

Code:
change