Compaq c304nr specifikationer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-25

Compaq C304nr bærbare computer er en mid -range laptop , der understøtter de grundlæggende opgaver og funktionalitet du forventer med en standard bærbar computer . Den leveres som standard med Microsoft Windows XP Home Edition , men kan opgraderes til Windows Vista . Det kommer der følger med en bred vifte af software, herunder en prøveversion af Symantec Internet Security , PC Recovery , Microsoft Works og Wireless Home Network , et program , der gør brug af trådløst internet kapaciteter integreret i computerens enkel og let at forstå .

Behandling og Memory

Den C304nr laptop indeholder en Intel Celeron M -processor 420 , der opererer på 1,6 GHz med L2 Cache størrelse er 1MB . Det omfatter 512 DDR2 hukommelse til brug i multitasking , men dette kan firedoblet til 2048 ved hjælp af to pinde af 1024 DDR2 RAM .

Display og Grafik

Den 15,4- tommers widescreen WXGA skærm har BrightView teknologi støtte og kan styre en visning på 1280 x 800 . Det er drevet af Intel Graphics Media Accelerator 950 -serien . At være en integreret grafikløsning , giver det basale funktionalitet, men er ikke det bedste valg for en spiloplevelse . Widescreen skærm er optimal til film visning .

Hard Drive

Harddisken indgår kører på 5400rpm og har en kapacitet på 80 GB . Denne metode er egnet til at inkludere din Microsoft Windows- operativsystem , film , korte videoer , billeder , programmer og spil . Du kan også bruge 24x DVD /CD-RW combo -drev til at se film , lytte til musik eller brænding af diske .

Havne

De C304nr indeholder to USB 2,0 -porte til at tilslutte enheder , såsom bærbare mus eller tommelfinger drev , hovedtelefoner ind og ud havne ; en VGA -port til at tilslutte en ekstern skærm , en S-video- port , og porte til et modem og LAN -forbindelse .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Hvordan ændrer jeg delte video hukommelse på en gateway mt6451 notesbog ? 

Kommentarer

Code:
change