DIY skærmkabel

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-23

Evnen til at gøre en gør- det-selv skærmkablet on location kan spare timer med at lede efter det rigtige kabel eller dage for at vente på at ankomme . Har de værktøjer og dele på side giver et kabel , der skal custom -made til den ønskede længde , og giver reparationer skal udføres på kabler , der er blevet beskadiget eller skåret

Du skal bruge: .
Wire kuttere
Afisoleringstænger .
9- leder eller 15- leder kabel .
9-benet eller HDD 15- bens D-sub lodde type stik .
Elektronisk loddekolbe med stander .
60/40 tin /bly lodninger .
Hjælpende hænder lodning støtte .
D-sub emhætter .


1 .
Klip ledning til længden er nødvendige for installation og efterlade nogle ekstra kabel for at tillade ændringer i opstillingen .

2 .
Fjern den ydre isolering fra omkring en tomme af hver ende af kablet for at afdække den enkelte ledere , at man passer på ikke at beskadige isoleringen på lederne .
3 .

Strip enderne af hver leder tilbage omkring en kvart tomme .
4 .
Monter den korrekte D-sub -stik med det loddemetal ender i hjælpende hænder enheden eller i en anden stabil holder, der vil holde det på plads , mens lodning .
5 .
Indsæt en enkelt leder så dyb , som det vil gå ind i en af centret benene på stikket . Påfør den varme spidsen af loddekolben til konduktøren , hvor den møder stik i omkring et sekund , og tryk derefter på spidsen af loddetin til dirigenten , hvor spidsen af loddekolben er , skubber lodde i forbindelsen, indtil det loddemetal stikket fyldes med lodde . Tag af varmen og lodde før lodde overløb fra stikket .
6 .
Slut hver af lederne til en pin på samme måde . Gentag processen for den anden ende af kablet at sikre , at nøjagtig den samme farve tråd anvendes til hver pin i begge ender af kablet . Dette vil danne en direkte forbindelse mellem de to ender af kablet , så hver pin er forbundet til det samme ben på den modsatte ende .
7 .
Undersøg forbindelser til overskydende lodde og træk på hver ledning for at sikre en solid forbindelse . Fastgør hætter til stikkene .

gode råd og advarsler


 • Forskellige skærmtyper kræver særlige forbindelser , men de fleste skærmkablerne benytte et straight -through- design , således at hver pin på den ene ende af kablet svarer direkte til samme pin i den anden ende af kablet ( se Referencer ) .
 • Vær forsigtig, når lodning for at forebygge forbrændinger eller brand forårsaget af varme loddekolben . Kun lodde i godt ventilerede områder for at undgå at indånde dampe . Må ikke anvendes ekstrem varme eller tillade overskydende loddes at samle sig på forbindelserne . VGA -kabler er typisk begrænset til en 15- fods længde og længere kabler kan forårsage uforudsigelige resultater , herunder skade på skærmkortet eller skærmen .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man slår min MacBook til en GPS-navigator   

  Kommentarer

  Code:
  change