Den bedste bærbare antennen boostere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

WiFi antenne boostere give en relativt billig og praktisk alternativ til at betale for mobiltelefon luftfartsselskabernes abonnement programmer . I byområder, hvor gratis WiFi hot spots er hurtigt ved at blive allestedsnærværende , kan en 20 dollar booster dobbelt eller endog tredobbelt rækken af en bærbar computer 's WiFi evne . For virkelig stjernernes præstation , der øger rækkevidde med en faktor 10 eller mere , dog en lidt større investering er i orden .

Den EUB -362 EXT-High-Power Long Range Wireless G USB Adapter

For omkring prisen for to og en halv måned på Sprint eller AT T -net , en bærbar computer bruger , som anvender de EnGenius Tech EUB-362 EXT kan sidde på tværs af gaden fra McDonalds og afhente WiFi samt dem, der sidder indeni. Med sin 200mw effekt , har de EUB -362 EXT følsomheden for at bringe i meget svage WiFi -signaler . Den EUB -362 EXT fungerer på B , G og Super-G båndbredder , som er blandt de mest populære med gratis hot spot udbydere . Enheden er kompatibel med alle Windows- operativsystemer

The WiFiStation-. Verdens Længste Range USB WiFi Client

Ubiquiti påstand om, at WiFi Station er faktisk verdens længste rækkevidde USB WiFi klient fortjener yderligere undersøgelse , og for omkring $ 100 laptop brugere kan undersøge for sig selv . Spec ark offentliggjort af Ubiquiti hævder at produktet har et vist minimum udvidelse af 100 meter og signal forbedring på op til 6 dB . Enheden leveres i to konfigurationer , begge med simple "plug -n-play " betegnelser og vil fungere med alle Windows- operativsystemer med hastigheder på op til 150 Mbps.

Wave N-High Power USB 802. 11n WiFi Adapter

Radio Labs er en producent af WiFi relaterede redskaber , og ifølge Steve Mallard af Bright Hub , "en af de førende leverandører af trådløse adaptere til bærbare computere . " Virksomhedens Wave N-Long Range 802. 11n WiFi -adapter kan prale af op til 15 gange effekten af et standard laptop WiFi-kort . Med hele spektret af WiFi frekvenser indbygget i sin USB 2,0 strøm chassis , hævder Wave N for at nå hastigheder på 300 Mbps med en fuld 500mW magt . Radio labs tilbyder dette øverst på deres linje enhed for lige under 150 dollar , som i 2010 .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan reparere lydstyrken på dell bordhøjttalere 

Kommentarer

Code:
change