Hvordan kan jeg programmere en hp 6100 deskjet ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

Hewlett-Packard Company , bedre kendt som HP , gør flere forskellige modeller af computere og computerudstyr , der bruges i hjem og kontorer . Et af de populære stykker af udstyr selskabet producerer , er en linje af printere . HP 6100 Deskjet er en lille printer, som er designet til brug med en hjemmecomputer eller bærbare computer for at udskrive dokumenter og fotos med lethed . Hvis du har købt en HP 6100 Deskjet , kan du nemt programmere printer, der skal bruges sammen med din personlige computer med de elementer, der indgår i kassen og et par minutters fri tid .
1
Fjern HP 6100 Deskjet og alle de komponenter fra kassen . . Du skal finde printeren , en installation disk , strømkabel , USB -kabel og to printerpatroner . Pas på ikke at beskadige enheden, når udpakningen det .
2 .
Placer HP-printeren i nærheden af computeren , du ønsker at programmere den til . Sæt den ene ende af netledningen ind i bagsiden af enheden og den anden ende i en almindelig stikkontakt .
3 .
Tryk på " Power " knappen på printeren , når den er sat i. Brug håndtaget på forsiden af HP 6100 Deskjet at åbne printeren sagen . Blækpatronen Indehaveren vil glide ud til syne . Åbn låsen på forsiden af containeren , og skub hver blækpatron i sin passende slot . Tryk ned , indtil du hører et klik for at angive patronen er sikker . Luk låsen , og afslutte sagen . Du vil høre blækpatronen containeren glide tilbage på plads .
4 .
Sæt den ene ende af USB- kablet helt ind i bagsiden af HP 6100 Deskjet . Når dette er sikker , skal du slutte den anden ende af kablet i en ledig USB -port som helst på din computer . Når enheden er tilsluttet , kan du se en "Ny hardware fundet "vises på din computerskærm . Ignorere denne besked, som du vil programmere printeren selv ved hjælp af installationsdisketten .
5 .
Sæt installations- disk i diskdrevet på din computer . Installationsguiden vil begynde . Følg anvisningerne på skærmen for at installere drivere og nødvendige programmer til HP printer . Når printeren er programmeret , vil installationsguiden beder dig om at udskrive en testside for at kalibrere printeren , så sørg for at der er ilagt papir i papirbakken på enheden .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:eMachines t2240 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change