Hvordan løser jeg en bulet laptop tastatur ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Laptop tastaturer kan føle barske , men i de fleste tilfælde er meget let og ikke bygget til at modstå et stort pres eller kraft . På grund af dette , kan dit tastatur bliver bulet når den er droppet eller hvis der er noget rammer det . Hvis dit tastatur er beskadiget , kan du ikke bare trække ud bule . Da tastaturer er billige , hvad giver mest mening er at erstatte tastaturet med en ny

Du skal bruge:
Skruetrækker


1
. Læs din bærbare computer manual eller ringe til producenten at se, om den bærbare computer tastaturet er udskiftelige . Hvis det er , producenten sandsynligvis vil være det eneste sted for at få et nyt tastatur og bør omfatte instruktioner med tastaturet på hvordan du installerer det .
2 .
Sluk den bærbare computer . Fjern batteriet fra bagsiden af den bærbare computer . Skru noget, der holder tastaturet på plads . Du bliver nødt til at henvise til vejledningen for detaljerne . Nogle gange er der en dækning , der kan vendes ud med en skruetrækker , andre gange du skrue tastaturet fra de skruer, der er udsat i batterirummet .
3 .
Løft tastaturet op og forsigtigt afbryde kablet . Kablet enten vil trække lige ud eller har brug for en stik klemt for at frigøre den . Vær kabel , fordi kablet kan skade nemt og er ikke let at erstatte .
4 .
Slut det nye tastatur til kabel og sætte det tilbage i den bærbare computer. Skru tastaturet på plads og sætte nogen dækker tilbage . Udskift batteriet og teste tastaturet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:sony tx690p specifikationer 

Kommentarer

Code:
change