IPAD tips

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-06

Apple IPAD , som iPhone og iPod touch , tilbyder en intuitiv designet brugerflade , der bygger næsten udelukkende på en multi-touch touchscreen . Mens grænseflade var designet med ergonomi og enkelhed i tankerne , IPAD har mange mindre kendte funktioner , der kan gøre driften endnu blødere .

Skærmbilleder

Ved at trykke på " Home " og " Power " knapper sammen tager et skærmbillede af det, der er vist på IPAD skærm . Billedet er gemt i " Fotos "ansøgning .

Audio Mute

Holding mængden " Down " knappen på siden af IPAD vil slå lyden fra .

Numbers

Når du skriver , undgå gentagne gange at trykke nummeret skærmen knap ved at trykke det én gang for at afsløre det numeriske tastatur , og derefter glide fingeren til den ønskede knap . Når du løfter fingeren fra skærmen, vil skærmen automatisk tilbage til QWERTY tastaturet .

Specialtegn

For at få adgang specialtegn , såsom bogstaver med accent , skal du holde fingeren ned på den relevante knap på det virtuelle tastatur . En genvejsmenu vil poppe op , der viser alle de særlige karakter mulighederne for at nøglepersoner . Glid finger til de relevante centrale , slip derefter knappen for at bruge det .

Perioder

Dobbelt trykke på mellemrumstasten når du skriver tilføjer en periode , efterfulgt af et mellemrum . Dette også kan opnås ved at trykke på mellemrumstasten gang med to fingre på samme tid .

VoIP

Voice over Internet Protocol ( VoIP ) applikationer , såsom Skype , kan bruges på IPAD uden yderligere tilbehør. Det lille hul ved siden af hovedtelefonstikket er en mikrofon , så du kan foretage gratis VoIP-opkald .

Domæner

Når du skriver i web browserens adresselinje , IPAD tastatur er der en knap for hurtigt at komme ind " . com . " Afholdelsen af denne knap nede viser en liste over andre domæner , såsom " . net " og " . co. uk. " Skub fingeren til den relevante knap og slip for at bruge det .

Web Browser

Du kan hurtigt springe til toppen af en webside i Safari-webbrowseren , skal du trykke på adresselinjen .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man passer en HP Color LaserJet 4600 vedligeholdelsessæt 

Kommentarer

Code:
change