Intel Easton d815eea bundkort specifikationer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-04

Intel D815EEA bundkort , der hedder " Easton , " er en del af en serie af computer bundkort der bruger Intel 815 chipset . Bestyrelsen er ikke længere fremstilles af Intel som i oktober 2010, og det er ikke foreneligt med nogen processorer nyere end Intel Pentium III . Et motherboard er designet til at arbejde med en bestemt række processorer , i dette tilfælde Pentium III og visse Celeron processorer , hvoraf ingen er produceret længere .

Kompatible processorer

Intel 's " Easton " bundkort understøtter Pentium III -processorer med en 133 MHz eller 100 MHz system bus eller Celeron processorer med en 66 MHz system bus . Processoren skal være i en FC-PGA -pakke , eller en PPGA for Celeron processorer . FC-PGA og PPGA er forskellige mikroprocessor -pakke specifikationer . En mikroprocessor kan have forskellige kollikonstruktioner , på samme måde som en transistor eller anden komponent . FC-PGA betyder " Flip Chip-Pin Grid Array ", et design , der giver chippen til at passe let i et bundkort CPU soklen og samtidig holde de hotteste dele af chippen væk fra bundkortet . PPGA står for " Plastic Pin Grid Array , " en lignende pakke design anvendes i Celeron -processorer .Bundkortet bruger en Intel /AMI BIOS ( basic input /output system ) , og chipset indeholder en Intel 82815 grafik og memory controller hub , 82801BA input /output -controller hub og en 82802AB firmware hub . Der er ingen cache -hukommelse på bundkortet , da det er indbygget i processoren .

Hukommelse

Bundkortet har tre 168- bens DIMM -hukommelse stikkontakter, og kan støtte fra 32 MB til 512 MB SDRAM hukommelse . Hukommelse der anvendes, skal være PC100 eller PC133 type .

Forbindelse

Det D815EEA bundkortet har en diskettedrev port , to serielle porte , en parallel port , fire USB- porte og PS /2 stik til en mus og et tastatur . Det har to PCI- bus master IDE -porte , så fire IDE -harddiske kan tilsluttes på to master /slave -konfigurationer . Det har line-niveau lyd ind og lyd ud -stik , en mikrofon indgang og en "Game Port " -stik til lyd .

Grafik

Grafikkortet er en integreret Intel 815 grafik accelerator . Det støtter tilføje et grafikkort til AGP -slot .

Udvidelsesplads

Bundkortet indeholder en AGP -slot til et grafikkort , fem PCI slots og en CNR slot, som deles med en af de PCI slots .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Sådan nulstiller du en Lexmark x1150 blæk gauge 

Kommentarer

Code:
change