ThinkPad t42p specifikationer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-05

Den T42P ThinkPad -computere fra Lenovo er en række af høj specifikation laptops, der er overvejende rettet mod erhvervslivet og professionelle marked . Udstyret med høj kvalitet operativsystemer og industri standardsoftware , Lenovo ThinkPad T42P er en effektiv pc , der er nem at bruge med en praktisk design .

Hardware

Der er flere forskellige ThinkPad T42P modeller , hver med varierende hardware . De skærme fås i to størrelser , 14 . 1 tommer TFT og 15,1 tommer TFT . Harddisken er tilgængelig i 30GB , 40GB , 60GB og 80 GB størrelse . De understøttede hukommelse er enten 256 eller 512 MB DDR SDRAM . Denne laptop foranstaltninger 12,2 inches med 10 inches med 1 tomme , når de er lukkede , og vejer 4. 9 pounds .ThinkPad kan få strøm fra enten et lithium -ion batteri eller ved en vigtigste strømforsyning . Litiumbatteriet kommer i 3 forskellige celle konfigurationer . Disse er 4 celle , 6 cell og 8 celle . ThinkPad leveres også med en cd-og dvd-drev , som er i stand til at skrive og brænde data til cd'er og dvd'er .

Ekstra funktioner

Lenovo T42P kommer med enten Microsoft Windows XP-operativsystemer eller Windows 2000 . ThinkVantage Technologies sikringssystem hjælper brugere med at arbejde i et sikkert miljø , så de kan sikkerhedskopiere data og administrere netværk effektivt . Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning , har nogle af de modeller fingeraftrykslæsere , som tillader computeren skal låses og låses op af en person .

Keyboard

Tastaturet har 86 taster oprettet i standard QWERTY -format . Der er også en håndledsstøtte på konsollen kroppen gør det muligt for brugeren at have optimal komfort , når du arbejder . For at forhindre uheld låse computeren , mens de arbejder , er fingeren læseren forsænket i håndledsstøtten . Musemåtten har UltraNav pointsystemet med TrackPoint for mere præcise manøvredygtighed på skærmen . TrackPoint også har nyttige tilføjelser som et forstørrelsesglas redskab til kontrol ikonet præcist , og en trykknap Selector .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan reparere bærbare fm jack 

Kommentarer

Code:
change