bigtower vs miditower

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-06

Sagen er en vigtig del af enhver computer system. Det huser alle computere komponent og bundter alt til en bærbar enhed . To populære sag muligheder er fuldt tårn og miditower . Hver har sine fordele og ulemper

Beskrivelse

Fuld og miditower computer sager ligner hinanden i form og størrelse . En fuld tårn sag er typisk omkring 6 inches højere end en miditower . En fuld tårn er også lidt dybere og bredere .

Fordele

Den ekstra plads i en fuldt tårn giver bedre køling og mere drevpladser , samt andre interne enheder . Men en mid tårn kan passe ind i mere lukkede rum .

Overvejelser

Hvis du køber en computer fald skal du sørge dit bundkort vil passe ind i din sag samt eventuelle add-on kort, som du kan installere . Tænk over størrelsen på din strømforsyning , og hvor mange diskdrev, du planlægger at installere . Også overveje , hvor du vil placere tårnet , hvis du har et bestemt sted du ønsker at holde din computer tårn , sørg for at det er stort nok til at passe den fulde tårnet hvis det er det du ønsker . Hvis pladsen er trang , og du behøver ikke ekstra indvendig plads til afkøling eller opgraderinger i en fuld tårn , og derefter overveje en miditower .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:HP Pavilion tx1000 Entertainment PC specifikationer 

Kommentarer

Code:
change