brugsanvisninger for en Lexmark w840

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-29

Lexmark W840 er et højt udbytte laserprinter betød at udskrive en stor mængde dokumenter hver dag . Maskinen har flere forskellige komponenter, der skal installeres i en lidt anden måde end med en standard inkjet printer . Efter opsætning af printeren , er en bruger i stand til at direkte udskrive dokumenter fra en USB-hukommelsesenhed eller udskrive normalt fra en computer . Du kan også nødt til at lejlighedsvis klare printerstop hvis papiret sætter sig fast inde i maskinen

Du skal bruge: .
Lexmark installation disk.

Installation


1 .
Skub papiret fremføringsbakken i den tomme plads i midten af den øverste halvdel af Lexmark W840 . Sæt printerens installationsdiskette i computerens drev .
2 .
Vælg dit sprog fra drop -down menuen og klik på " Næste ". Følg anvisningerne på skærmen for at installere driveren software til printeren .
3 .
Løft den øverste halvdel af printeren og sæt den over de løsrevne nederste halvdel . Line up fanerne på den øverste halvdel med faner på den nederste halvdel , og tryk forsigtigt ned , indtil printeren klikker på plads .
4 .
Træk ned dækslet på forsiden af printeren. Skub tonerkassetten ind i panelet , indtil det låser på plads . Luk dækslet , og træk ned panelet på højre side af printeren . Skub plastic tromlen komponenten i hullet inde i printeren , og luk dækslet .
5 .
Slut USB -kablet mellem USB-porten på bagsiden af printeren og USB-porten på din computer . Sæt i Lexmark 's strømkablet og trykke på tænd -knappen på toppen af printeren .

Udskrivning fra USB -drev


1 .
Kontroller, kontrolpanelet øverst på printeren hedder enten " Ready " eller " Optaget . " Sluk for printeren og tænd den igen , hvis panelet viser en anden besked .
2 .
Sæt din USB-hukommelsesenhed i USB -porten på toppen af printeren og vente på en liste over filer vises på kontrolpanelet . Brug pil ned -tasten for at scanne gennem listen over filer , indtil den korrekte fil er markeret .
3 .
Tryk på " Check Mark " ikonet for at vælge dokumentet . Brug op og ned piletasterne til at ændre antallet af kopier , du har brug for at udskrive . Tryk på " Check Mark " ikonet igen for at udskrive det angivne antal eksemplarer til dokumentet.

Udbedring af papirstop


1 .
Tryk på og hold tænd /sluk knappen , indtil printeren slukkes . Tag strømkablet fra den bagerste ende af Lexmark printeren.
2 .
Træk åbne papirindføring bakken midt på printeren . Kontroller at se, om nogen papir synligt sidder fast inde i maskinen . Tag fat i kanten af papiret , og træk den fast mod dig for at løse marmelade . Luk skuffen .
3 .
Åbn plastik paneler på forsiden og højre side af printeren . Gentag processen med at tjekke for fastklemt papir og trække enhver stak papir . Luk paneler og stik i printerens netledning .

gode råd og advarsler


  • W840 model også har en rektangulær korte holder patronen inde i dækslet på højre side af maskinen . Tryk ned på den grønne håndtag over patronen , og træk patronen ud af maskinen for at tilføje flere hæfteklammer eller kontrollere, om en Hæftestop .


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan lave forvansket video på en PowerBook G4     

    Kommentarer

    Code:
    change