dell web pc specs

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-08

Den WebPC er en stationær pc produceret af Dell og udgivet i 1999 . Denne enhed er ikke længere i produktion . Computeren var udformet som en billig , nem at bruge systemet til at forbinde til internettet på et tidspunkt, hvor dette ikke var normen . Det WebPC er en lille formfaktor maskine , hvilket betyder, at det er mindre end almindelige stationære computere .

System

Den WebPC bruger en Intel mikroprocessor . Denne single- core processor , der anvendes en 32KB L1 cache og en 128KB eller 256KB L2 cache at lave en midlertidig kopi af små mængder data til at fremskynde behandlingen . Processoren er indstillet med et ur hastighed på enten 66 eller 100 MHz . Processoren anvender en Intel 810 chipset til at kommunikere med maskinens andre interne enheder .

Hukommelse

De WebPC bruger to dual in- line hukommelsesmodul ( DIMM ) stik. Systemet kom udstyret med et minimum af 64 MB SDRAM , eller højst 256 MB .

Connections

Den WebPC bruger USB porte til at tilslutte eksterne enheder såsom tastatur og mus , i stedet for at have specialiserede indgangsstik til disse enheder . Det har 15-og en 24- bens video stik , fem USB -porte , tre miniature lydstik , og en RJ11 modem stik . Ekstraudstyret omfatter en anden modemstik og en RJ45 netværksstik .

Mål

Den WebPC er 6 inches lang , 10,1 inches dyb , og 10,7 inches høj . Det vejer 9. 7 pounds . Det er lille og let for en desktop pc .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man laver en skærmkablet 

Kommentarer

Code:
change