hvad harddiske er kompatible med en Compaq Presario 1700 notesbog ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-24

Compaq Presario 1700 serien notebooks leveres med en 20 GB Ultra DMA harddisk . Dette drev kan erstattes af en række forskellige drev fremstillet af Compaq og flere drev fremstillet af andre mærker . Compaq Presario 1700 notebooks kræver en harddisk med en højde ikke er større end 9,5 mm . Hvis caddie ( eller harddisk sag) af den oprindelige drevet kan ikke bruges , bør en ny caddie købes sammen med den nye harddisk .

Compaq Harddiske

Compaq harddiske , der er tilgængelige for de 1700 serie Presario varierer i størrelse fra 10 GB til 160 GB . Hastigheden på drevet vil være enten 5600 eller 4200 RPM . Hurtigere drev vil sikre en hurtigere adgang til data på drevet . Større drev kræver hurtigere kørehastighed med henblik på at få adgang til alle data på drevet hurtigt .

Harddiske fra andre selskaber

Alle Ultra DMA bærbar harddisk som potentielt kan bruges i en Compaq Presario 1700 serien notebook . For at sikre, at det vil passe ind i den bærbare pc kabinet , skal du sørge for , at drevet er ikke mere end 9,5 mm i højden . Det anbefales, at harddiske større end 30 GB i rummet har disk hastigheder på over 5600 min .

Eksterne harddiske

Compaq Presario 1700 notebooks er udstyret med USB -porte . Derfor , hvis den lokale harddisk ikke er beskadiget , kan ekstra lagerplads skal leveres af en ekstern harddisk . Eksterne harddiske er tilsluttet direkte til USB- porten og er kompatibel med alle computere, der understøtter USB -forbindelser .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan erstatte en bærbar computer usb 

Kommentarer

Code:
change