hvordan du fjerner en fladkabel fra en Toshiba ZIF stik

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-08

Det er nødvendigt at lære , hvordan du fjerner en fladkabel fra en Toshiba ZIF stik for at skifte harddisken i mange Toshiba bærbare computere . At være i stand til at udføre denne proces kan spare betydelige honorar i forhold til at have et værksted gøre arbejdet . Zero Insertion Force ( ZIF ) stik er designet til at gøre det let fjernelse og udskiftning af harddisken kablet uden slid på stikkene ved hjælp af et klip og tape til at holde kablet på plads

Du skal bruge: .
lommelygte .


1 .
Grib fat i harddisken i kanterne .
2 .
Skræl nogen tape holder kablet på plads væk fra kablet.
3 .
Skub holderen klippet forsigtigt væk fra drevet bruger selv presset på begge kanter af klip og flytte det ca en ottendedel af en tomme .
4 .
Skub kablet ud af stikkontakten . Lav en note af orientering af kablet til senere installation .

gode råd og advarsler


 • Brug jævnt tryk , når du fjerner eller installerer klippet på kablet og stikket . Kontroller, at kablet er jævnt og helt på plads i stikkontakten , inden der er knyttet i klippet under genmontering .
 • zero insertion force ( ZIF ) stik er lille og fin , som består af en sokkel , der har udsat kontaktpersoner, der matcher båndkablet og en lille plastik klip , der holder båndkablet stramt på plads . Klippet knækker let og kabler i stykker eller revne nemt hvis for meget pres bruges. Sikre ordentlig orientering , når du installerer kabler og også når påsætning af clips .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:xps 410 specs   

  Kommentarer

  Code:
  change