hvordan du foretager fejlfinding hellige GeForce FX 5200

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-10

Den hellige GeForce FX 5200 er en grafikkort produceret af Nvidia Corporation , en førende grafikkort udvikler . Det kommer i flere modeller , såsom GeForce FX 5200 , GeForce FX 5200 Ultra og GeForce PCX 5300 . Den GeForce 5200 modeller bruger et PCI Express- forbindelse , som giver maksimal skærmkort hastighed og ydeevne . Men med mange grafikkort , herunder GeForce 5200, kan tekniske problemer . Simple fejlfinding er egnede til at fæstne de fleste grafikkort , med undtagelse af kort med fysiske skader eller uoverensstemmelser.

Du skal bruge:
Ikke-magnetiseret Philips skruetrækker


1
Sluk for computeren og kontrollere fysiske tilstand af kortet . . Skru computerens kabinet for at afdække den indre-brud. Find den GeForce 5200 , og det sluttes til en PCI Express- slot , der stikker ud fra bundkortet . En forenklet måde at finde den video kortet er ved at spore skærmkablet til computeren . Hvor kablet forbinder er , hvor grafikkort vil være inde . Dernæst kontrollerer med computeren manual at det er i en ordentlig PCI Express slot .
2 .
Luk op computerens kabinet , og tilslut kablerne . Kontroller , at skærmen er tændt , og at der ikke er skader på computerskærmen kabler . Slut skærmkablet til en alternativ indgang på bagsiden af grafikkortet , hvis der ikke er noget signal , når du tænder for computeren .
3 .
Tænd for computeren , og lad operativsystemet at indlæse . Når operativsystemet indlæses , vil du ønsker at hente den nyeste GeForce FX 5200 grafikkort drivere . Gå til Nvidia hjemmeside ( se ressourcer ) , og hente de nyeste drivere . Indsæt grafikkort model , operativsystem information og sprog ind i download siden . Næste , klik på " Søg "og derefter " Download ". Når chaufførerne download skal du dobbeltklikke på den opsætning , og følg installations trin til færdiggørelse .
4 .
Genstart computeren , og lad operativsystemet indlæses . Hvis hardwaren kontrol , og de chauffører er i øjeblikket op til dato , vil videoen GeForce FX 5200 køre korrekt . Hvis det stadig ikke virker , skal du muligvis udskifte selve kortet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvad er forskellen mellem pigment blæk og dye blæk ? 

Kommentarer

Code:
change