hvordan du kan genbruge fotokopimaskine patroner

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-18

Fotokopimaskine patroner brug toner , ligesom laserprintere . Kaste , at kopimaskinen patron i papirkurven , vil sende den til en losseplads , som kan have en negativ indvirkning på miljøet . Genbrug fotokopimaskine patroner kan være lige så hurtig og let som genbrug blæk og toner patroner . For at spare tid , kan du ofte genbruge dem sammen
1 .
Kig på emballagen , der fulgte med din patron , eller emballagen fra den nye patron . Mange patron producenter har deres eget program for genbrug , og nogle har endda gratis porto . Hvis en genanvendelse program er noteret på æsken , skal du gå til producentens hjemmeside for at udskrive en gratis forsendelsesmærkat , så skibet patronen i enten den originale kasse eller boks , der indeholdt den nye patron .
2 .
Kontakt kontorartikler butikker og spørge , om de accepterer fotokopimaskine patroner til genbrug . Tag patronen til butikken til genbrug . Nogle af de store butikskæder , der sælger kontorartikler tilbyde erstatning i enten kontanter eller opbevares kredit for patroner returneret til genbrug .
3 .
Kald vigtigste gren af det lokale bibliotek og spørge , om de genbruge blækpatroner. Nogle biblioteker har genbrugsordninger for både patroner og batterier . Hvis de gør , aflevere patron til genbrug .
4 .
Kontakt producenten af kopimaskinen eller --- hvis kopimaskinen er udlejet --- kontakt kontorudstyr selskab , hvorfra det er lejet . I nogle tilfælde er afhentning af genanvendeligt patroner af tjenesten repræsentant indgår i lejekontrakten, og kunder er ikke kun tilskyndes , men er nødvendige for at genbruge blækpatroner.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan anvende high- density polysyntetisk sølv termisk stof til en ventilator 

Kommentarer

Code:
change