hvordan du opgraderer på AMD -processorer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-14

Du kan opgradere din AMD-baserede bundkort med en mere kraftfuld AMD central processing unit . Installation af en ny CPU sætter computeren til at behandle anmodninger hurtigere , bruge processor-intensive programmer og fjerner processor flaskehalse , der kan være til stede i systemet . Installation af processoren kan være skræmmende , hvis du ikke har opgraderet en computer komponent før , men det er ikke svært

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
Termisk paste applikator .


1 .
Sluk computeren helt . Fjern strømkablet , og hver anden kablet fra computeren tårnet .
2 .
Tænd computeren tårn , så bagsiden af sagen vender mod dig . Tjek bagsiden af argumenterne for skruer, der holder sidepanelet på . Hvis du finder nogen form for bivirkninger panelet skruer , skal du fjerne dem . Skub sidepanelet fra. Andre typer af sager kan bruge knapper eller låse fastgøres til panelet for fjernelse .
3 .
Tag AMD -processor fan fra bundkortet . Skub til højre arm op på kølelegemet . Lægge pres på den side klip på køleplade for at frigøre det fra plastic lug . Vip køleplade lidt for at frigive klippet på den anden side og fjern det fra computeren .
4 .
Tryk op på armen på den side af AMD -processor soklen til at frigive aktuelle processor . Fjern processoren fra soklen . Sænk opgraderede AMD -processor på plads , med pinless hjørne på soklen og de justerede CPU . Sænk håndtaget til dens oprindelige position . Du behøver ikke at anvende nogen kraft til processoren for at få det på plads .
5 .
Klem en lille DAB af termisk pasta på toppen af AMD -processor med den termiske pasta applikatoren .
6 .
Hook en af kølelegemet klip på plastik montering lug . Skub de andre klip ned, indtil den låses fast på lug så godt. Sænk cam løftestang til at sikre kølepladen og sæt blæseren i. Luk din sag og stikket i din computer 's kabler .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man laver en VGA-skærm arbejde på en Aspire One netbook 

Kommentarer

Code:
change