hvordan man åbner en lg usb dvd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-15

Mens mange computere omfatte optiske ( CD eller DVD ) drev som standard hardware , er det ikke gennemføres på alle computere . Dette gælder navnlig for netbooks og bærbare computere, der kunne være for lille til at skåne plads til en intern optisk drev . Heldigvis nogle virksomheder , som LG , foretage eksterne dvd -drev , som kan tilsluttes til en computer via et USB- kabel . Derudover , når dvd- drevet er tilsluttet computeren , er det muligt at udføre en række operationer på DVD-afspilleren , såsom åbning af bakken .
1 .
Slut strømkablet og USB-kablet til bagsiden af den eksterne dvd- drev .
2 .

Tænd din computer.
3 .
Slut den anden ende af USB- kablet til en ledig USB- stikket på computeren , så vent til computeren for at installere drivere til DVD drevet .
4 .
Klik på " Start " eller Windows knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på " Computer " eller " Denne computer. "
5 .
Vælg den eksterne dvd- drev , og tryk derefter på knappen "Eject" øverst i vinduet , eller " Eject denne disk " knappen i venstre kolonne .

gode råd og advarsler


 • Hvis din LG USB DVD -drev model har en skubbe knappen på forsiden af enheden , kan du også trykke på , at for at åbne dvd- drevet .
 • Nogle LG USB DVD -drev har også en nødsituation skubbe knappen på forsiden af enheden . Det er en lille , forsænket knap , der kan presses med en nål eller nål . Bemærk, at drevet skal være slukket i For at bruge denne nødsituation eject knap .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du udskifter hukommelsen i en eMachines m5312   

  Kommentarer

  Code:
  change