hvordan man bruger en bærbar computer til at veje emner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-26

Hvis du ofte brug for at veje emner til dit kontor eller lille virksomhed , der forbinder en skala til en computer , vil bidrage til at automatisere mange opgaver . For eksempel , hvis du ofte vejer porto eller afgift for opgørelse vil en computer-tilsluttet skala giver dig mulighed for at beregne priser og gebyrer automatisk når den anvendes sammen med passende software . Tilslutning af en skala til en bærbar computer , i stedet for en stationær , vil computeren også hjælpe dig med at spare plads og endda gøre opsætningen bærbare

Du skal bruge:
USB , seriel eller parallel port digital skala .
USB-til-seriel adapter kabel ( ekstraudstyr ) .
USB-til-parallel adapter kabel ( ekstraudstyr ) .
Digital målestok installations-cd'en .


1 .
Luk den bærbare computer .
2 .
Sæt den lille ende af USB- kablet i data eller USB -port på den digitale skalaen . Alternativt , skal du sætte seriel eller parallel adapter kabel i den relevante port , hvis den digitale skalaen ikke understøtter USB -tilslutning .
3 .
Tilslut USB eller adapter kabel til den bærbare computer. Tænd den bærbare computer og gør det muligt at starte op i Windows. Sæt den elektriske ledning for omfanget i en tilgængelig stikkontakt , hvis det har en .
4 .
Indsæt installations-cd'en til den digitale skalaen i cd /dvd-drevet . Klik på " Install Device Drivers " eller " Setup " mulighed for at opsætte enheden i Windows . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .
5 .
Installer software fra cd'en . Igen , skal du genstarte computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .
6 .
Tryk på " Power " knappen på den digitale skalaen . Vent til enheden initialiseres. Efter den målestok initialiserer , skærmen på forsiden skalaen skal vise " nul " ( 0,0 ) .
7 .
Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for omfanget programmet på din Windows- skrivebordet til starte programmet . Alternativt , klik på " Start "," Alle programmer "og derefter programmet linket for anvendelsen .
8 .
Placer et objekt på den digitale skalaen . Læs displayet på forsiden af omfanget af eller læse på den bærbare computer skærmen for at se objektets vægt i pounds eller ounce .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan reparere en FlashGet JCD fil 

Kommentarer

Code:
change