hvordan man forebygger personsøgning

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-13

Personsøgning bringer blokke ( kaldet sider ) af et program i hovedhukommelsen . Disse sider er anlagt i efter behov , fordi hele programmet er for stort til at kunne bringes i hukommelsen på én gang . Nogle gange , når der er for lidt hovedhukommelsen til rådighed, kan computeren tilbringe mere tid at bringe i siderne end det gør arbejdet på programmer, som brugeren forsøger at bruge. Denne tilstand kaldes " Prygl " og til brugeren ser det ud til , at computeren " hænger op " eller

Du har brug for " blanks ud . " :
plastikpose.


1 .
Gør mere hovedhukommelsen til rådighed . Det er den eneste måde ( uden at ændre din computer ) for at reducere personsøgning . Den Central Processing Unit ( CPU ) kan køre programmer , hvis de er i hovedhukommelsen . Desværre er de fleste interessante programmer-som tekstbehandling programmer , operativsystemer eller Internet-adgang programmer-er for store til at passe ind hovedhukommelsen . Det betyder , at programmerne skal bringes i en side ad gangen . Forarbejdning provenu , så længe siden indeholder den del af programmet, der bliver eksekveret . Når CPU skal høre en anden del af programmet, det første ser man i hovedhukommelsen til at se , om den del af programmet, den behøver, er på nogle side, der tidligere var bragt i hovedhukommelsen . Hvis ikke , skal en ny side blive bragt ind fra disk . Jo flere store hukommelse, der er til rådighed, jo mere gamle sider vil allerede være i hovedhukommelsen og jo færre gange personsøgning ( læse en ny side fra disk ) vil være nødvendige.
2 .
Luk ned ad en programmer, du ikke bruger . Hvis du bruger en webside eller læser din post og derefter minimeret vinduet , før du starter din aktuelle opgave, er den tidligere opgaver stadig finder en del af hovedhukommelsen selv om du ikke kan se dem . Systemet holder en masse information ( i hovedhukommelsen ) på disse tidligere opgaver , så det kan starte dem op igen uden at gå på disken . Lukning af disse ubenyttede programmer frigør mere hovedhukommelsen , så flere af de sider af din nuværende opgave kan opholde sig i hovedhukommelsen , som vil skære ned på personsøgning . Når systemet giver i en ny side, skal lægge det et sted i hovedhukommelsen . Hvis der ikke er ledig plads , vil det skrive over alt efter hvilken side af din aktuelle opgave har ikke været brugt i længst tid .
3 .
Fjern pauseskærme , udarbejde baggrunde og lignende programmer . Disse programmer , der viser fotos af din familie eller en række landskaber tage en masse hukommelse og skabe unødvendige personsøgning .

gode råd og advarsler


 • Køb den nyeste version af operativsystemet vil gøre din computer køre hurtigere-. en del af den skyldes bedre personsøgning algoritmer
 • Ny operativsystemer, der ender i 0 ( såsom 3,0 eller 11,0 ) vil have de mest bugs . De fleste virksomheder venter , indtil tredje udgivelse eller senere (3 . 5 eller 10,3 ) , før du køber nye operativsystemer. De fleste af de fejl er elimineret ved derefter .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan låse en ny HP bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change