hvordan man kan adskille en Sony VGN- fs970p

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-15

Hvis du er sande computer buff , kan du ønsker at tage denne udfordring op demontering en bærbar computer , fordi det er en mulighed for at lære mere om computeren. Hvis du har brug for at opgradere din Sony VGN-FS970P , så har du den perfekte mulighed for at åbne din bærbare computer og pille rundt indeni. Demontering en bærbar computer for første gang kan virke skræmmende , men hvis du holder alle de dele og skruer organiseret , vil du ikke finde det vanskeligt at samle

Du skal bruge: .
Sæt af præcision skruetrækkere
Papir kopper .
Elektrostatiske håndled band .


1 .
Tag elektrostatiske håndled bandet før demontering Sony VGN-FS970P . Fjern batteriet , og tag ledningen fra den bærbare computer ved at skubbe låse kontakten på bagsiden af den bærbare computer til den ulåste position . Afmonter alle andre kabler fra den bærbare computer .
2 .
Vend computeren , så bunden er opad . Tag dækslet placeret mod forsiden af bunden af den bærbare computer . Placer skruen i en lille papir kop og mærke i bægeret, så du nemt kan erstatte det . Brug din tommelfinger og ringfinger til svagt skubbe hukommelsespladsen håndtag ud . Vent til RAM-modul til pop ud på en 45- graders vinkel . Træk hukommelse ud og sæt den til side .
3 .
Fjern harddisken dækning ved at fjerne den skrue , der holder den til forreste højre hjørne i bunden af den bærbare computer . Placer skruen i en anden papir kop . Skub ud hele harddisken enhed mod højre . Indstil harddisken til side .
4 .
Lås alle de andre skruer fra bunden af den bærbare computer . Disse hold tastaturet på plads , så holde dem organiseret i en anden papir kop . Finde nogen skruer under mærkaten , eller gummi trædepuderne også . Vend den bærbare computer over og åbne skærmen så langt som det vil gå. Find den øverste plast faceplate lige over tastaturet. Sæt den flade kant af en flad skruetrækker og forsigtigt løfte plastplade op . Fjern de skruer du se under pladen holder tastaturet på plads . Løft tastaturet op og forsigtigt løfte stikket løftestang lidt , lige nok til nemt at trække tastaturet ud datakablet . Indstil tastaturet til siden .
5 .
Afbryd skærmen stikket fra bundkortet . Fjern de to skruer , der holder den indvendige skærm hængslerne . Træk det øverste display forsamling op og væk fra computeren .
6 .
Luk den bærbare computer og tænde den igen , så bunden vender opad . Fjern den lille rektangulære termiske stikkontakt dække placeret ved siden af batteribåsen . Sæt den flade kant af en flad skruetrækker i plast sømmen langs siden af hele bunden computeren forsamling. Start i et hjørne og forsigtigt lirke plast fra hinanden . Du vil høre affyret lyden af plastik stifter , men ikke tvinge plast fra hinanden . Hvis plast ikke kommer ud , kigge efter en savnet skrue et sted på bunden o computeren . Træk den nederste plastik fra top plast og sæt den til side .
7 .
Tag optiske drev fra den side af toppladen ved at fjerne de skruer , der holder det på plads . Indstille drevet til side.
8 .
Tag kablet holder køleenhed til bundkortet . Løsn skruen, der holder den til bundkortet og løft det af. Drej låseskruen holder CPU mod uret og lytte til oplåsning klik . Afhentning CPU'en fra øverste hjørner og trække den lige op fra bundkortet .
9 .
Tag VGA samling , der ligger ved siden af CPU . Fjern de skruer, der holder det på plads , og løft det af.
10 .
Frakobl det trådløse kort antenne placeret på forsiden af bundkortet og åbnes skruer, der holder antennekabler . Skub det trådløse kort slot håndtag lidt udad ved hjælp af tommel -og ringfinger . Tillad kortet til at poppe ud på en 45- graders vinkel . Træk kortet ud og sæt den til side .
11 .
Fjern alle andre kabler stik på bundkortet , og den skrue, der forbinder bundkort til topdækslet . Løft systemkortet ved sin side kanterne , og undgå at berøre andre områder af bundkortet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man åbner en lg usb dvd 

Kommentarer

Code:
change