hvordan man kan anvende high- density polysyntetisk sølv termisk stof til en ventilator

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-18

Brug den korrekte termiske køleplade sammensatte at gøre en overclocking projektarbejde fejlfrit og forhindre skader på CPU eller bundkortet . Hvilken metode du vælger at anvende high-density polysyntetisk sølv termisk stof til en blæser afhænger af processor familien , som CPU tilhører . Arctic Silver Inc. indeholder specifikke metoder til anvendelsen af sine Arctic Silver 5 sammensatte på diverse CPU typer

Du skal bruge: .
Anti-statisk håndledsstrop
Arctic Silver 5 high-density polysyntetisk sølv termisk compound .
Små plastik skraber .
Ren fnugfri klud .
Isopropylalkohol , 91 procent .


1 .
Vedhæft en anti-statisk armbånd til sagen og lægger den anden ende til en nøgne håndled .
2 .
Fjern den eksisterende kølelegeme og blæser kombination ved at trykke ned på holdeclips på den ene side af kølelegemet og afbrydelse metal klip fra plasten fanen. Skub metalclipsen væk fra plastik tap på den modsatte side . Afbryd strømmen ledningen fra blæseren til bundkortet . Løft kølepladen og blæseren lige op fra CPU'en .
3 .
Rengør CPU og køleprofil ved forsigtigt at skrabe en eksisterende termisk forbindelse med en plastic skraber . Skrub med en fnugfri klud fugtet med 91 procent isopropylalkohol . Undgå at berøre enten på jorden efter rengøring .
4 .
Påfør den rette mængde af Arctic Silver 5 high-density polysyntetisk sølv termisk compound til CPU i henhold til særlige instrukser for de eksakte CPU type som den er ved at blive installeret .
5 .
Monter kølepladen og blæseren kombination på toppen af CPU med en endog tvinge , så den termiske sammensatte at jævnt fordelt mellem CPU og køleprofil . Fastgør metal klip til plastiktappene . Fastgør blæseren strømstikket til bundkortet på det sted, mærket " CPU FAN ".

gode råd og advarsler


 • Hver type CPU fra Intel og AMD har en specifik påføringsmetode , der er anført af fabrikanten . Rengør eksisterende CPU og køleprofil helt forud for anvendelsen af high-density polysyntetisk sølv termisk compound til kølepladen eller CPU .
 • forurenende stoffer på overfladen af kølelegemet eller CPU kan forårsage væsentlige afvigelser i køle egenskaber termiske sammensatte . Statisk elektricitet er en kraftfuld og ødelæggende kraft, som bør beskyttes mod ved hjælp af en anti-statisk armbånd eller andre anti-statisk enhed .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Hvordan løser jeg en bulet laptop tastatur ?   

  Kommentarer

  Code:
  change