hvordan man kan bruge både SATA & Eide drev i den samme computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-17

SATA er en form for harddisk tilslutning standard , der står for Serial Advanced Technology Attachment . EIDE er den tidligere harddisk som standard og står for bedre integreret drev elektronik . Den gamle standard kan også blive omtalt som IDE eller bare ATA . Selv om overgangen er stadig noget nyere med både drevtyper vil være lettere med tiden kan det blive vanskeligere at anvende EIDE sammen med SATA

Du skal bruge: .
IDE kort
Drive kabler.
Harddiske .


1 .
Tjek din bundkort manual for at se, om du har både EIDE -og SATA -drev forbindelser . Hvis du ikke gør det, så kan du enten udskifte dit bundkort, der er en lang og kompleks proces , eller tilføj en IDE -kortet, hvis du har SATA -forbindelser , men ikke EIDE . Hvis du ikke har SATA tilslutninger , og du ikke ønsker at opgradere bundkort , så kan du ikke have begge drev typer.
2 .
Åbn din computer sag for at tilføje en IDE kort ved skrue dækslet fra bagsiden af sagen .
3 .
Skub IDE kortet i en ledig kortstik , der matcher den IDE korttype . Skru IDE kortet på plads .
4 .
Luk computeren . Genstarte den og installere de drivere, der fulgte med kortet . Windows skal finde det kort og beder dig om at finde de drivere , der vil være på en cd, der fulgte med kortet .
5 .
Sluk for computeren og tag stikket ud , så du kan installere hårdt drevkablerne .
6 .
Åbn computerens kabinet ved at skrue dækslet .
7 .
Installer hver harddisk . EIDE harddiske og SATA- harddiske hver kræve et datakabel og et strømkabel , men kablerne er forskellige . Hvis du har en IDE -kort kablet forbinder til en forbindelse på siden af kortet og derefter på harddisken . Strømkablet vil stadig komme fra din computers strømforsyning . Kontakt din harddisk manual for yderligere information .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:top computer højttalermærker 

Kommentarer

Code:
change