hvordan man kan defragmentere en flash- drev med freeware

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-07

Harddiske gemmer de data, der er placeret på dem i fragmenter . Drevene bryde op individuelle filer i mindre pakker af data og sætter dem på forskellige dele af den fysiske harddisk . Dette gør computeren hurtigere til at begynde med , da det kan få adgang til forskellige dele af data og forskellige punkter , men når harddiske begynder at fylde op , kan denne proces i høj grad sinke en computer . Diskdefragmentering software går hele harddisken og linker tilbage op på mange af de små pakker af data i større bidder , at lette arbejdet for læsning , at data til computeren .

defragmentering din flash -drev


1 .
Vælg mellem de tre programmer , der er anført i Ressourcer . Downloade softwaren efter eget valg og klikke på EXE -filen , når den downloader for at starte installationsprogrammet vinduet . Følg vejledningen for at installere softwaren.
2 .
Åbn softwaren ved enten at klikke på dets placering på skrivebordet eller ved at klikke på " Start " og derefter " Programmer " og placere software ikon .
3 .
Vælg det drev bogstav din flash -drev på listen . Du kan finde denne oplysning ud ved at klikke på " Start " og " My Computer " og se, hvilke brev ligger ved siden af dit drev . Feltet for at vælge det rigtige bogstav vil enten være i øverste venstre hjørne eller toppen i midten af skærmen , afhængigt af hvilken stykke software , du har valgt.
4 .
Klik på enten " Start " eller " Defrag ", afhængigt af hvilken stykke software , du har valgt at defragmentere din harddisk .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan reparere en Juno mailbox.atr fil 

Kommentarer

Code:
change