hvordan man kan ændre fade i en harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-25

Harddiske opbevare data på reflekterende diske , kaldet fade . Afhængig af mærke og model , kan en harddisk indeholde flere plader eller bare en enkelt . Det er generelt dårligt rådgivet til at indlede en harddisk og ændre fade , men sommetider er gjort for data recovery formål ved at implantere en defekt drevets fade ind i en arbejdsgruppe en til at hente data . Eller nogen kan bare være nysgerrig . Den interne miljø harddisken er yderst følsom over for støv og partikler , så bør enhver form for arbejde skal gøres meget omhyggeligt i et rent værelse eller en ren kasse. Hvis implanterer fade ind i en arbejdsgruppe drev , foretage visse arbejdsmiljøet drevet er nøjagtig den samme model som det originale drev

Du skal bruge: .
T6 Torx driver
T8 Torx driver .
Clean room eller boks .
Pudderfri latex handsker .
Fad værktøj til fjernelse .


1 .
Placer harddisken i den rene kassen med sine kredsløb ned og forsegle kassen . Iført gummihandsker og arbejder gennem åbningerne i den rene boksen , fjern alle skruer fra toppen af harddisken ved hjælp af en T8 Torx driver . Nogle skruer kan være skjult under etiketter , så du kan være nødvendigt at fjerne eller punktere etiketten . Når alle skruer er ude , løft låget og læg den til side .
2 .
Flyt armen , så den ikke hindrer cirkulær pladerne på alle . Du kan få brug for at adskille den mekanisme til at gøre dette . På spidsen af armen , vil du bemærke en plaststykket besiddes af en enkelt skrue , fjerne dette med en T6 chauffør . I bunden af armen er en metalplade , holdt på plads af en stærk magnet , omhyggeligt snage dette op og slukker . Du kan også nødt til at løfte en gummiprop , der var under pladen , så armen svinger frit væk fra pladerne .
3 .
Fjern fastholdende ringen fra toppen af pladen med skrue skruerne ved hjælp af en T6 driver . Løft fastholdende ring op og væk fra pladen .
4 .
Løft fadet ud midt post og flytte til side. Hvis der er flere fade , tage omhyggeligt noteret af pladerne " tilpasning til hinanden . Den mindste forskydning kan gøre dine data gendannes . Linjer trykt på kanten af pladerne give korrekte tilpasning til efterprøves . Endnu bedre, når du fjerner fade med vigtige data , skal du bruge en fad værktøj til fjernelse , som passer over pladerne og låser dem på plads for at gøre fjernelse og udskiftning med korrekt justering mere realistisk . Hvis disse bare smide væk fade , så selvfølgelig tilpasning er ligegyldigt .
5 .
Skub den nye pladerne over centrum stud , hvilket gør visse ordentlig justering opretholdes . Hvis disse kommer fra en gammel harddisk , skal du fjerne dem på samme måde som før , helst med et fad værktøjet. Lås dem ned ved at erstatte centret fastholdende ringen og skruer .
6 .
Saml alle mekaniske dele du har fjernet , såsom magnetiske plade , gummiprop og plast fanen ved afslutningen af armen . De vil gå sammen igen på samme måde, som de blev fjernet , men i omvendt rækkefølge .
7 .
Sæt drevet dækslet og lås ned alle skruer bruger T8 driveren . Du er nu færdig og klar til at teste drevet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan læse filer hurtigt 

Kommentarer

Code:
change