hvordan man kan erstatte en bærbar computer usb

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-24

En brækket eller forældede USB -port på bærbare computere er et fælles problem . Men hvis din computer er ude af garanti eller hvis det er ude af dit budget til at hyre professionel hjælp til at få det fast , reparere det kan være vanskeligt, fordi computeren har så mange komponenter arbejder sammen . Mens han prøvede at reparere en ting , kan du påvirke noget andet . Inkluderet er nogle tips til at hjælpe dig erstatte en ødelagt USB -port i en bærbar computer , uden at være for specifik til laptop mærke eller model . Disse er generiske skridt til at demontere den bærbare computer og erstatte havnen .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Super Glue .
Lodning pistol .

Afsløring manglende


1 .
Test USB -porten på din computer for at sikre sin havnen og ikke USB-enheden , der er defekt . Prøv at tilslutte enheden til en anden computer , eller bruge din computer til at tilslutte en enhed, du har afprøvet i en anden computer . Vær opmærksom på enhver lyd eller signal , der angiver , om din computer har erkendt enheden . Hvis du har tilsluttet en enhed , og du ikke får noget svar fra computeren , USB- porten er defekt .
2 .
Diagnose din computer for at registrere, om det er et software problem . Sommetider Windows kan ikke genkende USB- drivere . Hvis USB- porten er defekt , kan årsagen være en beskadiget havn eller en knækket stik . I dette tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte .
Hvis problemet synes at være det er software relateret , kan du prøve at geninstallere driverne . Afinstaller driverne fra enhedshåndtering , geninstallere dem og genstart computeren . Gå til producentens websted for at hente de nyeste drivere .
3 .
Adskil forsigtigt din computer , hvis du beslutter dig for USB- porten skal udskiftes . I de fleste computere USB er på bundkortet . En mulighed ville være at erstatte bundkortet , som kan findes på din producents hjemmeside ( se hjemmeside for modelnummer og specifikationer ), eller du kan bruge en generisk en, der kan medføre billigere .
Sluk din computer og flip enheden over . frigøre batteriet , og tage det ud . Fjern alle skruer fra tilfældet . Fjern hukommelsesmoduler, der er forbundet til bundkortet . Drej den bærbare computer tilbage over , åbne låget , skal du fjerne tastaturet og tage kablet sluttet til bundkortet . Fjern skruerne der er knyttet til processoren . Sluk for trådløse netværk . Træk alle resterende skruer, der holder bundkortet på sagen . Installer den nye bundkort og re-forbindelse til resten af de komponenter, der blev fjernet tidligere . Endelig sættes tilbage alle skruer og sæt batteriet tilbage i sagen . Sørg for, at bundkortet var installeret korrekt , teste USB -port ved at tilslutte en USB- enhed .
med kun at erstatte USB port, du får brug for Super Lim og en lodning pistol . Havnen har fire stik på plastiktappen , kan du lime plastik fanen igen, og lodde de fire stik , som kan være svært overvejer dimensioner arbejdsområdet .

gode råd og advarsler


  • Tjek dig producentens manual før du forsøger at tage ud computeren specielt hvis det stadig er under garanti . De fleste producentens politik er klar over åbne computeren sager og ikke tage ansvar, når dette sker . Åbning din computer , når garantien er stadig til rådighed , kan forårsage din producent at annullere garantien .


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:ram typer til Dell Latitude c ppx     

    Kommentarer

    Code:
    change