hvordan man kan importere oplysninger fra en gammel bærbar computer til en ny bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-20

Forbinder to bærbare computere giver dig mulighed for at importere filer og data fra en ældre computer til din nye model . Kopiering af filer fra en bærbar computer til en anden tager kun få minutter , når du bruger et USB- bro -kabel til at forbinde de to computere . I modsætning til en standard USB -kabel , der kun giver en -vejs overførsel af data , tillader en bro USB -kabel for dig at flytte filer i begge retninger . En bro USB -kabel får arbejdet fra hånden hurtigt og med mindre besvær end at brænde filer på en cd eller gemme dem til en flash- drev og derefter uploade filerne til den anden computer .

Du skal bruge:
Bridged USB -kabel
. 2 bærbare computere med cd -rom -drev til installation af USB -kablet softwaren .


1 .
Installer softwaren til USB- bro -kablet på begge bærbare ved at indlæse installations-cd'en der følger med bypass- kablet i en bærbar computer og derefter den anden . Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren på den første bærbare computer , og fjern derefter cd'en , og genstart computeren. Indsæt cd'en i den anden bærbar 's kørsel og gentag installationsproceduren.
2 .
Tilslut USB- stikket i hver ende af den bro kablet til en USB- port på hver computer.
3 .
Start softwaren på hver laptop ved at dobbeltklikke på navnet på det program eller dens ikon på skrivebordet .
4 .
Klik og træk filer fra et vindue til et andet for at flytte data fra en bærbar computer til den anden . Vinduerne er mærket , så du let kan afgøre , hvilken retning de filer bevæger mellem de to bærbare computere .

gode råd og advarsler


  • En bro over kabel vil arbejde på Windows og Mac laptops . Nogle kabler vil også arbejde mellem de to platforme , så du kan tilslutte en Windows bærbar computer til en Apple-computer.


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man etablerer en eaglebit harddisk kabinet     

    Kommentarer

    Code:
    change